Wróć   TheSims.PL - Forum > niepokorna
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy niepokorna i Monitkowa
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 48
  1. niepokorna
    31.12.2010 11:26
    niepokorna
    tak, skłamałam, że ze schodów spadłam, co z resztą nikogo by nie zdziwiło, a on zaczął się martwić, czy nic mi nie jest, i że ZADZWONI O PÓŁNOCY
    kiedyś się w nim podkochiwałam,ale zrozumiałam, że to nie jest to i sama się zakochałam.. w jego kumplu. z resztą on miał być ze mną na tej imprezie, a jednak go nie będzie, to się wykręciłam. i teraz mam takie mały roz.ierdol w głowie - iść, czy nie iść i żyć nadzieją, że ten kolega w którym się kocham zgodzi się na spacer : ))
  2. Monitkowa
    30.12.2010 21:16
    Monitkowa
    Nie xDDDD ;p ja sie tez wykręciłam... z tym ze z powodów naturalnych... chora jestem T_T
  3. niepokorna
    30.12.2010 20:02
    niepokorna
    no powiedzmy. zwykły boks z domieszką kopów właśnie się wykręciłam z sylwestra, jestem świnia, co nie?
  4. Monitkowa
    30.12.2010 19:48
    Monitkowa
    : D kick boxing to jest podobny chyba do boksu tajskiego, nie?
  5. niepokorna
    30.12.2010 19:38
    niepokorna
    a ja kick boxing w domowym zaciszu kostka sie goi, kolano się goi, to wracam ! tylko muszę uważać na bark - kiedyś strzelałam z łuku, to mi coś tam poszło i jestem ostrożna
  6. Monitkowa
    30.12.2010 19:25
    Monitkowa
    Auu... nie fajnie. Ja kontuzji raczej nie łapie bo w sumie od dziecka piłam kakałko, mleczko, te wszystkie danonki i inne jogurty sie jadło, więc szkielet nie do złamania : D Ale to zależy co sie trenuje, bo np. ćwiczylam przez jakiś czas capoeire (mam takie niby adhd, po porstu musze coś robic XD) ale szybko mi sie odechcialo bo wracałam po obijana z wykręconymi nogami xd . Nie dla każdego sporty walki : ((
  7. niepokorna
    30.12.2010 19:21
    niepokorna
    aż tak źle nie jest, ale nie jest też aż tak fajnie. ja bym coś trenowała, ale mnie co chwila jakaś kontuzja wyłącza. np od 4 miesiecy skręcona kostka (fail, dowiedziałam sie w tym miesiącu), a od Bożego Narodzenia woda w kolanie, bo na śnieżki się biliśmy i mnie mój partner na studniówkę w lodową zaspę wrzucił. (z resztą ten ktoś uczył mnie robić salto z takim wynikiem, że wylądowałam w kołnierzu ortopedycznym)
  8. Monitkowa
    30.12.2010 17:45
    Monitkowa
    Nie moze byc az tak źle : D !
  9. niepokorna
    30.12.2010 00:41
    niepokorna
    a ja mam brzuch piwny
  10. Monitkowa
    29.12.2010 23:30
    Monitkowa
    Brzuch i biedra faktycznie mam niezle ale za to mam szerokie bary a z tym się nie da nic zrobić : [

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:55.