Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 62
  1. Invidia Semper
    20.03.2010 13:41
    Invidia Semper
    a no i w międzyczasie wyznałam tego kota- miło wiedzieć, że komuś się on podoba
  2. Invidia Semper
    20.03.2010 13:35
    Invidia Semper
    udawałam, że się uczę, niestety, chyba miałam już depresję wywołaną brakiem słońca i zieleni bo nie szło mi to uczenie Ale pocieszam się, że teraz, kiedy już zapanowała wiosna łatwiej mi będzie się wziąć do roboty xd
  3. cerastes
    20.03.2010 11:57
    cerastes
    Ale długo Cię nie było... gdzie się podziewałaś ?
    Masz fantastyczny awatar i świetnie teraz "wyglądasz" !
  4. Invidia Semper
    22.02.2010 19:03
    Invidia Semper
    no wciąż poszukuję ava, z którym się będe tak dobrze czuła jak z moją różową gejszą
  5. cerastes
    22.02.2010 18:41
    cerastes
    No ja też wolę grafikę z TS2 i też jestem konserwatystką.

Polubiłam Twój awatar, ale zauważyłam, że chyba przymierzasz się do zmiany ? ;>
  6. Invidia Semper
    22.02.2010 18:36
    Invidia Semper
    a mnie się bardziej podoba grafika dwójki
    straszny konserwatysta jestem...;p
  7. cerastes
    22.02.2010 18:33
    cerastes
    Teraz jest u Ciebie jeszcze oryginalniej niż przedtem więc chyba warto było rozstać się z różowym, a tęsknota z czasem przejdzie. :>
    Awatary z lalkami mają w sobie taki magnetyzm... mnie się wyjątkowo podobają.

Ja też nie bardzo mogłam przestawić się na trójkę i pomimo, że grafika w TS3 jest dużo lepsza, to wolę jednak tą z TS2.
  8. Invidia Semper
    22.02.2010 16:56
    Invidia Semper
    Ojej, dziękuję! Stwierdziłam, ze czas na zmiany, ale powiem Ci skrycie, że też tęsknię za różowym!
    Ja się jednak nie mogę przekonać do trójki, chociaż może domy będą bardziej efektowne, jeśli będzie dostępne tyle dodatków ile do TS2, ale się nie wypowiadam bo się nie znam na tym, wiem jedynie, że simsy w trójkach są imo koszmarne xd
    jednak Twoje domy i tak zawsze zapierają mi dech
  9. cerastes
    22.02.2010 15:50
    cerastes
    Przede wszystkim gratuluję zwycięstwa w FA. Głosowałam na Ciebie więc cieszę się, że zdobyłaś tą rangę.
    Pochwalę również zmianę Twojego "image". Moim zdaniem bardzo pasuje obecny nick do tego awatara, który teraz wybrałaś.
    Fajnie to razem wygląda.

Czasami zastanawiam się nad powrotem do TS2 zwłaszcza, że kuszą mnie niektóre mebelki. Są kolekcje, które bardzo mi się podobają, a których jeszcze nie wykorzystałam.
    Poza tym bardziej podobają mi się projekty w TS2, ale jeśli chodzi o rozgrywkę, to wolę TS3.
  10. Invidia Semper
    22.02.2010 15:27
    Invidia Semper
    i znowu męczę, ale oglądałam domy i mnie tak naszło
    szykujesz może jakiś nowy projekt w TS2?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:56.