Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Człowiek w zielonych rajtuzach
Wiadomości odwiedzających od 21 do 27 z 27
  1. Człowiek w zielonych rajtuzach
    jakbyś była w moim wieku... jak będziesz w moim wieku i ale nic do tego czasu nie zrobisz, to sobie nie poradzisz bo za późno na naukę. Powiedz po prostu że to tylko rozrywka i tyle, nie oszukuj siebie.
    Mnie też różne rzeczy ograniczają, wybacz.
  2. ddo bwayo
    09.05.2010 14:14
    ddo bwayo
    Jakbym była w twoim wieku to bez problemu dała bym rade z tym co robie a nawet więcej, niestety ograniczają mnie teraz rodzice . A akurat rysowanie komiksów będzie/jest Twoją pracą, moja będzie inna więc do niej też się próbuje przystosować powoli.
  3. Człowiek w zielonych rajtuzach
    bo się maluje farbami... trudno! Chcesz się rozwijać? Musisz się poświęcić. Widać ci tak nie zależy. Musisz umieć podstawy, jeżeli chcesz dobrze rysować. Ja tez nie znosze farb, a uczyłam się nimi obsługiwać. Żeby mieć fundamenty. Wiedzieć jak mieszać kolory, rozwijać swój zmysł estetyczny.
    Altualnie pisze pracę licencjacką, pracuje nad 90stronnicowym komiksem do wydania, robię nadruki na koszulki, biorę udizał w konkursach, uczę się do obrony i sesji. I pisze tu do ciebie, zeby Cię czegoś naucyzć, a mogłabym mieć to gdzieś. Da się?
  4. ddo bwayo
    09.05.2010 14:07
    ddo bwayo
    książki o rysowaniu mam, nocy nie mogę siedzieć bo całe dnie jestem na nogach i nie mogę chodzić jak zombie, a w domu jak już pisałam uczę się do szkoły, bo chcę iść do wymarzonej szkoły a później mieć wymarzony zawód. Więc wyrzeczenia w tym momencie są dla mnie nieosiągalne. Biorąc pod uwagę jeszcze to, że z snu rezygnować nie mogę bo jestem w momencie rozwoju a sen jest tutaj ważny . Kursy wokół mnie są do dupy bo rysuje się tam farbami czyli coś czego nienawidzę bo ja jak mam już rysować to niestety tylko kredkami. A inne płatne kursy może i są dobre, ale nie stać mnie na razie na nie.
  5. Człowiek w zielonych rajtuzach
    to jeżeli traktujesz to poważnie, to się weź za robotę, rysuj w domu, poza domem, kup sobie ryże papieru za dychę, pożycz książki o rysowaniu, siedź nad tym całe noce, chodź na kurs, rób coś więcej.
    I tak, postępów nie widzę, niestety. Przykro mi. Traktowanie czegoś na poważnie to wyrzeczenia
    Pracuj więcej.
  6. ddo bwayo
    09.05.2010 13:59
    ddo bwayo
    Tak, traktuje to poważnie i jako jedyna nie widzisz u mnie postępów, ale to nic ,nie musisz.
  7. Człowiek w zielonych rajtuzach
    ja chcę się tylko ciebie spytać, czy traktujesz poważnie rysowanie, i czy chcesz się tego nauczyć?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:19.