Wróć   TheSims.PL - Forum > ddo bwayo
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy ddo bwayo i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 69
  1. ddo bwayo
    21.01.2010 11:57
    ddo bwayo
    No dokładnie! ^_^ Dawno tak nie było
  2. Invidia Semper
    21.01.2010 11:11
    Invidia Semper
    nie ma to jak ferie w Małopolsce w pierwszym terminie
  3. ddo bwayo
    13.12.2009 18:14
    ddo bwayo
    Niestety, nie mam najmniejszego pojęcia.
  4. Invidia Semper
    13.12.2009 16:56
    Invidia Semper
    hm ja sobie nie pozwolę na taka burżuazję gdyż mogę sobie pozwolić na jeden wolny weekenad na wypad do Krakowa i na coś się muszę zdecydować xd
    Przy okazji, nie orientujesz się pewnie czy gdzieś tam jest przystanek busów?
  5. ddo bwayo
    13.12.2009 16:12
    ddo bwayo
    Zależy co bym potrzebowała, jeśli do empika to do bonarki (mam bliżej do bonarki niż do rynku xD), podkoszulek też bonarka, w bonarce jest też wielki sklep z samymi spodniami za to też plus, ale w innych sklepach żadnych spodni (chyba, że za 120zł).
    Jeśli zaś potrzebowała bym bluzę to do Krakowskiej, spodnie także tam kupi.
  6. Invidia Semper
    13.12.2009 16:10
    Invidia Semper
    czyli gdzie byś się wybrałą na następny raz: do Bonarki czy Krakowskiej?
  7. ddo bwayo
    13.12.2009 15:12
    ddo bwayo
    Do tego, strasznie mało schodów na górę i dół chyba 3 pary na całą Bonarke, trzeba się dużo nagonić by znaleźć schody. Piętro jest bardziej uzbrojone w ubrania, na dolę przeważa żywność, meble, fryzjer, upominki i inne bajery. Empik jak w rynku, strasznie obszerny, ma 3 piętra, znajdzie się w nim coś dla każdego.
    Musiałam w 2 wiadomościach bo się nie mieściło xD
  8. ddo bwayo
    13.12.2009 15:10
    ddo bwayo
    Khem, khem.
    Bonarka wcale nie jest taka wielka jak się wydaję, przejście jej z wchodzeniem do interesujących sklepów, lub z ładnymi rzeczami na wystawie zajeło mi 1,5 godziny. Jest pełno nowych sklepów, ubolewam nad brakiem Terranovej. H&M jest straszny, cały w cekinach ale pewnie dlatego, że zaraz sylwester. C&A jest średni, parę ciekawych rzeczy a reszta taka, że kupiło by się takie na bazarku, dodatków strasznie mało. Z new yorker'em już lepiej ubrania na każdy styl. Strasznie dużo restauracji w których świeci pustkami - Mc donald i KFC robią swoje (xD). Na środku Bonarki stoi taka wieeelka boska choinka *-*. Jest parę ciekawych sklepów z upominkami, pełno restauracji, sklep z meblami bla bla bla. Tylko nigdzie nie widziałam ubikacji o_o.
  9. ddo bwayo
    07.12.2009 19:40
    ddo bwayo
    Dobrze! Jak tylko wrócę, napiszę wszystko!
  10. Invidia Semper
    07.12.2009 19:38
    Invidia Semper
    To jeżeli będziesz w Bonarce to bardzo proszę o szczegółowy raport!;>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:32.