Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i ermafrodito
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 30
  1. Rosemarie
    17.11.2011 15:49
    Rosemarie
    wolalabym pisac na gg :> tutaj nie bardzo lubie. jak chcesz, to mi na PW podaj
  2. ermafrodito
    17.11.2011 15:47
    ermafrodito
    hmm, u mnie jest dla nas - '96 i dla '97 i '98.
    a co tam słychać tak w ogóle?
  3. Rosemarie
    17.11.2011 15:46
    Rosemarie
    edb chyba weszlo tylko dla naszego rocznika, co nie?
  4. ermafrodito
    09.11.2011 17:25
    ermafrodito
    czemu w moim nie ma takich jak Ty! z tym domem się zgadzam. nie lubię tak wyłazić i wracać po ciemku o 21, 22, jak oni to robią. źle się czuję z myślą, że coś może się stać, że moja mama się o mnie martwi i w ogóle :c poza tym, jak by to był ktoś normalny to można by było posiedzieć w domu we dwójkę, prawda? może jak zacznę do Warszawy, do liceum jeździć to coś się zmieni. póki co rozumie mnie tylko mój kolego-przyjaciel-miłość. jest zupełnie taki jak my. więcej takich osób nie znam:c
  5. Rosemarie
    09.11.2011 16:52
    Rosemarie
    czemu w moim otoczeniu nie ma kogos takiego jak Ty. w dobie XXIw. w ktorym tylko sie pije, pali bycie takimi jak my jest co najmniej dziwne. też wolę posiedziec i poczytac książkę, a nie chodzic po miescie, po nocach jakbym domu nie miala.
  6. ermafrodito
    09.11.2011 16:27
    ermafrodito
    :c to mnie wkurza, że nie ma akceptacji dla takich osób. wyśmiała mnie nawet moja "przyjaciółka" (na blogu, pozdrawiam). postawiła sytuację, która działa się między nami: nie chciałam wyjść z nimi pewnego wieczora, ponieważ to nie było moje towarzystwo (wiesz, główne tematy: seks, seks, seks. ostatnio fajki. i NIE PIJESZ = JAK SIĘ MOŻESZ BAWIĆ?! niestety, a może na szczęście totalnie nie moje zainteresowania. nie w tym wieku, jestem grzeczna =D). cytuję: "albo jest się *****istymi personami jak MY albo ... no właśnie kim? Może żałosną, rozczulającą się nad swoim losem dziewoją? A może tępą szczotą? Oba warianty są prawidłowe! Ale nie obrzydając tak cudownego wieczoru(...)"
    pozdrawiam. bo nie można w mroźny wieczór posiedzieć w domu, z kubkiem gorącej herbaty z książką, ze słuchawkami w uszach i pobyć samemu ze sobą. można oszaleć. dlatego jeszcze trochę ponad 7 miesięcy i wakacje, a później LO
    (haha, dużo lepiej mi idzie z obcymi ludźmi niż z takimi, których znam całe życie)
  7. Rosemarie
    09.11.2011 16:15
    Rosemarie
    tak,tak jestesmy CIOTAMI, bo jestesmy niesmiale. -.-
  8. ermafrodito
    09.11.2011 16:14
    ermafrodito
    myślałam, że tylko ja jestem takim wypłoszem.
    jest nas więcej
  9. Rosemarie
    09.11.2011 15:55
    Rosemarie
    ja to ty, ty to ja
  10. ermafrodito
    09.11.2011 15:52
    ermafrodito

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:19.