Wróć   TheSims.PL - Forum > Shiver
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Shiver i Libby
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 80
  1. Libby
    01.04.2015 19:51
    Libby
    Pół roku to długo, jeszcze zapomnisz, że miałeś przeczytać xD
  2. Shiver
    01.04.2015 19:25
    Shiver
    No ja tak mówię, ale pewnie z pół roku minie zanim się wezmę i rzeczywiście ją zamówię
    W sumie to powinienem Makbeta czytać...
  3. Libby
    01.04.2015 15:01
    Libby
    http://aros.pl/ksiazka/love-rosie
    http://aros.pl/ksiazka/na-koncu-tecz...ie-kieszonkowe to niby powinno być to samo tak na 99,9%
    To Cię ładnie wzięło na książkę
  4. Shiver
    01.04.2015 13:30
    Shiver
    Byłem dzisiaj zajrzeć do księgarni, ale nic nie mają na tej wsi Mogłem zamówić, ale lepiej kupię w necie, pewnie będzie taniej
  5. Libby
    01.04.2015 11:59
    Libby
    Trailer, zwiastun
    Nie no, film w sumie ok. Alexa chyba nawet spoko dobrali, ale miałam wygórowane oczekiwania, więc... trochę mi brakowało w tym filmie.
    Łap szybko książkę, bo jestem ciekawa opinii
  6. Shiver
    01.04.2015 06:17
    Shiver
    No w sumie też prawda :3
    Byłem w kinie na czymś innym, nie pamiętam nawet na czym i puścili trailer/zapowiedź/to coś co puszczają w kinach Spodobało mi się i zapamiętałem tytuł
  7. Libby
    31.03.2015 21:33
    Libby
    Ale w tym przypadku to niebo a ziemia
    Właśnie może niekoniecznie... Gdybyś przeczytał najpierw książkę, mógłbyś tak samo krytycznie jak ja odebrać film... Film w porównaniu do książki jest raczej chyba przynudnawy i brakuje w nim masy rzeczy. Dość ciężko mi się oglądało, bo tu mi zgrzytało, tam mi zgrzytało, tu nie pasowało... itd.
    Na arosie wersja "kieszonkowa" kosztuje chyba niecałe 10 zł. Jak w ogóle trafiłeś na film "Love, Rosie" :>?
  8. Shiver
    31.03.2015 21:21
    Shiver
    No książki zwykle są lepsze od filmów
    Ja w ogóle nie myślałem, że film jest na podstawie książki, dopiero jak go obejrzałem to się dowiedziałem. Gdybym wiedział wcześniej to bym najpierw przeczytał a potem obejrzał, bo teraz będę miał wypaczone spojrzenie
  9. Libby
    29.03.2015 22:42
    Libby
    Właśnie skończyłam oglądać "Love, Rosie" i ... Sama nie wiem. Pokręcili, wszystko totalnie pokręcili! Czekałam na ten film od stycznia a oni wszystko pozmieniali i powycinali. Zabrakło mi tylu fajnych momentów i postaci... Jestem niepocieszona! Nie no, sam film w sumie chyba ok, ale że najpierw przeczytałam książkę i to dość niedawno, to tyle mi w tym filmie zgrzytało... Dorwij koniecznie książkę! Tym bardziej jestem ciekawa Twoich wrażeń! W filmie wszystko spłaszczyli i uprościli
    Gdybym najpierw obejrzała film, na pewno inaczej bym go odbierała
  10. Libby
    29.03.2015 15:50
    Libby
    Liczę na to

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13.