Wróć   TheSims.PL - Forum > Dastina
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Dastina i Red Trumpet
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 32
  1. Dastina
    04.07.2010 21:15
    Dastina
    tak,tak.
    ja już dziś denerwuję się , co będzie w środę ...
  2. Red Trumpet
    04.07.2010 21:10
    Red Trumpet
    Dokładnie, Niemcy - Hiszpania, będą emocje.
    Czasem ma przeczucia co do wyniku meczu, kilka razy udało mi się przewidzieć kolejność goli. Teraz mam przeczucie, że Niemcy wygrają. Tak, Hiszpania kiedyś grała jak Niemcy teraz, ale teraz stawiaja na obronę, a gole strzelają z rożnych, kontr i wolnych, więc nie sądzę, by wygrali.
    Zresztą pewnie Niemcy będą mistrzami
    Właściwie to dobrze, ale nie lubię ich, jak już kiedyś mówiłam. Lecz świetnie grają

Trochowski, dokładnie! Nie mam pamięci do nazwisk
  3. Dastina
    03.07.2010 22:38
    Dastina
    hmm..zapowiada się ciekawe spotkanie Niemcy-Hiszpania . ;/ Byłam za Paragwajem,ale cóż..
    A ten na T to pewnie trochowski ( z Niemiec ) .
  4. Red Trumpet
    03.07.2010 20:13
    Red Trumpet
    A co do polskich drużyn, to nie kibicujesz swojemu miastu, bo aż tak cieńcy nie są. nie dobra, może są, ale fajnie jest oglądać "swoich" w akcji. Wtedy jest najwięcej emocji.
    Ja jestem z Poznania, a powody do dumy to my mamy Nie chwaląc się oczywiście. Lech Poznań!
    I niezłe są jaja w polskim footnolu, Borucowi zabronili grać, bo jest za gruby. Słuch o nim zaginął, chyba się teraz odchudza Albo Wpuszczak, znaczy Kuszczak, ale zapewne wiesz o co chodzi. Cała Polska wie i jest zażenowana, albo raczej była, bo to już dawno było, nie aż tak dawno, ale jednak dawno
    Ojej, ależ się rozpisałam.
    Dobra jest kolejny mecz, ale ten nie będzie już aż taki ekscytujący,a lebo raczej nie jest, bo właśnie go emitują.
    Nie chce mi się tego oglądać.
    Ale, że Argentyna przegrała! Sory Już nie będę. Niemcy zasłużyli, lepiej grali i mieli dobrą strategię.
    Widziałaś jak Tevez stracił but? Śmieszne.
    Dobra, już kończę
  5. Red Trumpet
    03.07.2010 20:12
    Red Trumpet
    Kurcze! Argentyna przegrała! Niemożliwe, byłam pewna, że wygrają, ale Niemcy wygrali zasłużenie. Zdecydowanie tak. Argentyńczycy tylko i wyłącznie się chamili, wogóle nie grali zespołowo. Cóż, Maradona nie ma smykałki do trenowania. Ale żeby to była aż taka uderzająca porażka?! 4:0, tyle to Niemcy wygrali z cieniutką Austarlią. Niemożliwe, niemożliwe, ojej.
    W każdym razie teraz bardzo prawdopodobne jest, że Niemcy będą w finale. A ja nie lubię Klose, kurcze, on jest Polakiem (poprawka:był) Jak Podolski i ten trzeci, co nie pamiętam jak się nazywa, ale jeszcze nie zmienił nazwiska. Trzeszczak, czy jakoś tak. Wiem, że coś na T nie mogę już doczekać się finału, oboje moi faworyci (Brazylia i Argentyna oczywiśćie odpadli!)... Te emocje, ale wtedy jest najfajniej. Właściwie teraz to chyba wygra Holandia, chyba, że zaskoczą i też będą grać tak słabo jak Argentyna.
    Teraz już mnie nawet nie zdziwi finał Urugwaj - Paragwaj
  6. Dastina
    03.07.2010 17:43
    Dastina
    hehe..
    jak tam emocje po meczu ? : )
  7. Dastina
    03.07.2010 17:42
    Dastina
    Tak,tak rękę Maradony pamietam ;/
    Jeśli chodzi o polaków,to nikomu nie kibicuje,nie lubię ich i tyle . Nic nie potrafią . ;/
  8. Dastina
    03.07.2010 15:00
    Dastina
    ee szkoda,że nie lubisz Niemców . ale trudno,ja za to nie przepadam za Argentyną .Hiszpanii to po prostu nienawidzę,za 2008 rok . cholerni farciarze . ;/
    hehe,wiem,że mozesz sie ze mna nie zgadzać,ale wiesz,każdy moze kibicować komu chce . Dobra idę na mecz . Ciekawe jak sie skończy ... hmm..

Papa : )
  9. Red Trumpet
    03.07.2010 14:56
    Red Trumpet
    Wiadomo, że kibicuję Argentynie, z pewnością wygrają
    Niemców nie lubię, choć dobrze grają Hiszpania... No sama nie wiem, pewnie wygrają 2:1, ale pewna nie jestem, bo Paragwaj w końcu też denny nie jest.
    Ło jej! Niedługo mecz! Muszę oglądać
    Kolejne spotkanie moich uszu z vuvuzelami, czy jak to się je pisze O Boże, komentatora nie słychać, ale da się znieść
  10. Dastina
    03.07.2010 14:45
    Dastina
    No ja też oglądam
    I myślałam , ze Brazylia już do finału dojdzie.Po prostu nie mogłam uwierzyć w to co widziałam . Ja dziś trzymam kciuki za Niemcy , chociaż to będzie pewnie ciekawy i trudny mecz . Wieczorem natomiast hiszpania i paragwaj.Jak oceniasz szanse hiszpanii ?
    I w ogóle komu kibicujesz ?
    Pozdrawiam : )

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:46.