Wróć   TheSims.PL - Forum > Dastina
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Dastina i Mika.
Wiadomości odwiedzających od 21 do 25 z 25
  1. Mika.
    05.04.2010 15:51
    Mika.
    Och oczywiście ^^ Wystarczy wpisać wpisać "boolprop aalow45DegreeAngleOfRotation true" haha wkułam te wszystkie długie kody na pamięć... a i żeby meble poruszały się swobodnie, czyli poza kratkami wpisz "boolprop snapObjectsToGrid false" chyba, ze wiesz ^^ a najlepiej to skopiuj to za pomocą Ctrl+c ^^ a wklejasz Ctrl+v hehe chyba że wiesz.. bo żeby nie było, ze źle wpisałaś...
  2. Dastina
    05.04.2010 14:21
    Dastina
    A ! Wiem !
    Chciałam spytać jeszcze o kod na to,aby meble były tak po skosie..
    Miałam go kiedyś,ale oczywiście zgubiłam. ; ]
  3. Dastina
    05.04.2010 14:19
    Dastina
    Mika. !!
    Jesteś boska,dziekuje !
    A wiesz co,kiedyś też tak robiłam,ale nie wiem czy ja mam skleroze czy co,bo teraz nie przyszło mi to do głowy . : )
  4. Mika.
    05.04.2010 11:50
    Mika.
    Hmm... no tak, problem w tym, ze chyba ich nie zainstalowałaś. Jeśli pliki włożysz do folderu downloads musisz je najpierw zaistalować. Wchodzisz do downloads i szukasz tego pliku będzie on oznaczony taką niebieską inkonką... i kilkasz na niehgo 2 razy. pojawi ci się takie okienko gdzie będziesz jusiała kilknąć "instaluj" i dom będzei już w grze... jeśli będą jakieś poblemy to pisz, z chęcią pomogę ^^
  5. Dastina
    05.04.2010 11:33
    Dastina
    O Mika. ! w tobie jedyna nadzieja.
    Otóż mam problem. z domami.Jest taka stronka http://www.pimp-my-sims.com/downloads/houses/index.html i ściągnęłam z niej parę domów,potem normalnie rozpakowałam gdzie trzeba i w grze ich nie ma.Co to może być? Z fryzurami i ubraniami,meblami tak nie jest.Co robić?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:15.