Wróć   TheSims.PL - Forum > caalam
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy caalam i Bezimienna
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 30
  1. Bezimienna
    06.06.2010 20:33
    Bezimienna
    nie może być tak źle!! (choć niedawno śniło mi się gim. jako wielkie zamczysko gdzie za złe czyny wtrącają do lochu )
  2. caalam
    06.06.2010 20:32
    caalam
    um, 5 klasa - fajne czasy. niestety ja już kończę szkołę, mam w piątek bal i jestem zrozpaczona. nowi ludzie, nowi przyjaciele, wrogowie, nauczyciele, szkoła - boże, to mnie przeraża.
  3. Bezimienna
    06.06.2010 20:30
    Bezimienna
    tak fajne imię
  4. caalam
    06.06.2010 20:28
    caalam
    Julia, ale szczerze mówiąc nie lubię mojego imienia. no, ale muszę się przyzwyczaić w końcu do niego. w 5 klasie jesteś, czyż nie ?
  5. Bezimienna
    06.06.2010 20:24
    Bezimienna
    tak a ty?
    ja Livce na gg kiedyś zrobiłam dlugi i dokładny wykład o Th xD
  6. caalam
    06.06.2010 20:23
    caalam
    hehe, ja tak mam z Paramore. koleżanka kiedyś się mnie zapytała 'Hej, widziałaś ich nowy teledysk ?' a ja zaczęłam przez całą przerwę w szkole głosić swoją opinię i mówić o innych piosenkach, koncertach i innych pierdołkach xD. uwierz, miała mnie dosyć. no, ale ok, rozumiem, że w realu nazywasz się Karolina ?
  7. Bezimienna
    06.06.2010 20:20
    Bezimienna
    dobrze xD (angielska wesja to Ready set go. o boże, znów nawalam o nich xD) cieszę się istnieją jeszcze tacy ludzie jak ty
  8. caalam
    06.06.2010 20:18
    caalam
    wiesz, dosyć często chodzę po forach i czytam opinie. no i zwykle się spotykam z wyzwiskami na ich temat i takie tam. jak dla mnie to normalni ludzie mający własny styl muzyczny i tyle. niektóre piosenki są nawet dobre, ale praktycznie znam te stare, bo - przyznaje się bez bicia - przez pewien okres czasu ich słuchałam (do czasów singla 'Ubers Ende Der Welt' czy jakoś tak C.
  9. Bezimienna
    06.06.2010 20:15
    Bezimienna
    młodsza ode mnie dziewczyna chciała sie tu rejestrować ale zrezygnowała jak zobaczyła moją konwersację z magda bo nie chciała mieć do czynienia z takimi humanoidami (bo to dla mnie nie jest człowiek ). ja nie mam zamiaru sie z tym kryć skoro ich kocham i tyle we mnie zmienili. nie obchodzi mnie ludzka opinia choć czasem przesadzają
  10. caalam
    06.06.2010 20:11
    caalam
    uch, lubisz TH, jak widzę. cóż, szanuje Cię za to, bo większość się do tego nie przyznaje otwarcie albo jest taka jak (o zgrozo) Magda. i masz 11 lat, tak ? jestem od Ciebie o rok starsza, chociaż myślałam, że jestem tu jedną z najmłodszych użytkowniczek, ale jak widać są tu młodsi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:01.