Wróć   TheSims.PL - Forum > rudzielec
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy rudzielec i Myrtek
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 31
  1. rudzielec
    03.02.2013 20:15
    rudzielec
    Klaus na avie!
    moje wielkie love haha :>
    ja mam trochę czasu, tzn. teraz, no i przede wszystkim chęć do pisania, której brakowało mi przez trzy miechy
    co do ostatniego odcinka, to jak większości, pewnie średnio Ci się spodoba
    ale musiałam zrobić takie zakończenie, po prostu musiałam
    z tymi zdjęciami i tekstem to masz racje, ja się w sumie cieszę, jak dostaję jakiekolwiek komentarze, ale jeśli ktoś nie ma pojęcia o pisaniu, czy tej męce w robieniu zdjęć (ile ja się nieraz namęczyłam i naklęłam, żeby zdjęcie wyszło mi tak jak chce, to tylko jeden Bóg wie xd), to drażni mnie niemiłosiernie kiedy próbuje zjeść wszystkie rozumy T__T
    co do nowego FS, to jest to gra o nazwie MORTAL KOMBAT, ale będę ją łączyć z simsami :3
  2. Myrtek
    03.02.2013 14:33
    Myrtek
    Ja też.
    Ja mam swoje nieszczęście, że co chwilę muszę napisać jakąś pracę do szkoły albo na konkurs... Ledwo się wyrabiam z moim ojsg, a co dopiero z innymi opowiadaniami.
    Czekam!
    Ja muszę przeczytać ostatni ostatni odc. BR.
    uuuu....
    Albo ci, zachwycający się zdjęciami, narzekający na ilość tekstu i mówiący tylko o jednym, w ogóle ne zwracając uwagi na coś, nad czym człowiek się najbardziej męczy. T__T
    A Twoje nowe fs, to w jakiej grzE? ;o
  3. rudzielec
    03.02.2013 13:57
    rudzielec
    oj tam, zaraz szacun ze mnie wcale nie jest taka dobra pisarka
    no ale miło mi, że mój głos jest taki ważny :3

co do OJSG, to temat swój zamknęłam, bo nie lubię pisać pięciu rzeczy na raz, wszystko mi się miesza wtedy
    ranga... no w sumie tak, ale zawsze fajniej wygrać tę rangę, kiedy jest o nią z kim powalczyć
    jak znajdę chwilę, to postaram się ogarnąć Twoją ostatnią historię w OJSG, a jak już ogarnę to obiecuję komenta :3
    co do czytaczy natomiast, to mnie również wkurzają Ci co nie komentują, a czytają,
    ale jeszcze bardziej zdenerwowało mnie ostatnio, że napisałam ostatni odcinek BR na osiem stron w wordzie, do tego doszło kupę czasu na robienie zdjęć, a niektórzy stali czytelnicy nie zostawili po sobie nawet dwóch zdań komenta T___T
  4. Myrtek
    03.02.2013 13:38
    Myrtek
    Łał. ;o
    Dziękuję ;__;
    I jeszcze coś takiego słyszeć od Ciebie, szacun! xd
    Miałam to tam przenieść, ale czytelnicy podjęli inną decyzję.
    Zresztą wtedy jeszcze był to okres, gdy Ty zakończyłaś BR, a temat od tygodni świecił pustkami, tym bardziej z tego co widziałam, dział nie cieszył się zianteresowaniem.

Dokończę MF w ojsg, a następny projekt już na pewno w fs, ale... kiedy to będzie?
    Współczuję :< Ale masz pewniaka co do rangi przynajmniej. xd
    Właśnie! Muszę kiedy wreszcie skomentować Twoje stories.
    Btw. Czy tylko mnie denerwują nieco ci, co czytają i nie komentują oraz ci, którzy piszą dwa zdania i wypad?
  5. rudzielec
    03.02.2013 13:28
    rudzielec
    no właśnie, każdego
    fajnie piszesz, ostatnio przeglądałam Twój temat OJSG i żałuję, że nie wstawiłaś sobie tego do FS, miałabyś dużo czytelników i dział by trochę odżył
    poza tym trochę samotnie się tam czuję xd
  6. Myrtek
    03.02.2013 13:18
    Myrtek
    Nie, spoko.
    Każdego ponosił emocje, nie?
  7. rudzielec
    03.02.2013 13:14
    rudzielec
    mam nadzieję, że nie żywisz urazy przez ten konkurs...
  8. rudzielec
    22.01.2013 18:03
    rudzielec
    ojej! dziękuję bardzo
  9. Myrtek
    22.01.2013 18:02
    Myrtek
    A proszę bardzo
    Uwielbiam Twój fanpejdż na fb tak btw ^^
  10. rudzielec
    22.01.2013 18:00
    rudzielec
    dziękuję Ci za informacje :3

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:26.