Wróć   TheSims.PL - Forum > rudzielec
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy rudzielec i Mile
Wiadomości odwiedzających od 21 do 26 z 26
  1. rudzielec
    31.07.2013 17:36
    rudzielec
    hehe ok, ok
    wiadome, takie rzeczy trzyma się w tajemnicy
    naprawdę, nie ma za co
  2. Mile
    31.07.2013 17:23
    Mile
    Tu muszę być cicho .... ciii .... jak bedzie zobaczymy W kazdym razie dziekuje ci
  3. rudzielec
    31.07.2013 17:17
    rudzielec
    łeee szkoda, już myślałam, że zgadłam
    to będę główkować dalej

Gina i Barney pasują do siebie, mam nadzieję, że ostatecznie będą razem, bo inaczej tego nie widzę
  4. Mile
    31.07.2013 17:13
    Mile
    Hahahahha, dzięki. Jak zwykle będzie miał dużo problemów, Gina też. A ten wątek z Penelope to fajnie wymyśliłaś, świetny pomysł, ale będzie zupełnie coś innego.
  5. rudzielec
    31.07.2013 17:08
    rudzielec
    Hej!
    Nie ma za co, naprawdę się wciągnęłam w Twój temat Świetnie Ci idzie z łączeniem tych wszystkich wątków ze sobą, naprawdę! :3 Jestem pod wrażeniem
    Mam nadzieję, że uporasz się z grą, bo chciałabym wiedzieć co się teraz stanie z Barneyem
  6. Mile
    31.07.2013 16:57
    Mile
    Ruda hello! Chcę ci serdecznie podziękować za ten piękny komentarz. Jestem zaskoczona i bardzo zadowolona, że zechciałaś poświęcić swój prywatny czas, na przeczytanie mojego tematu. To wiele dla mnie znaczy. Piszesz, że ci się podobało, tym bardziej jestem bardzo szczęśliwa. Ja ostatnio, przyznam się szczerze, że zaniedbałam twój temat, nadrobię zaległości i tez napiszę ci komentarz. Dziękuję ci jeszcze raz. Pozdrowionka mile cmok.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:01.