Wróć   TheSims.PL - Forum > Lucha
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lucha i Searle
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 110
  1. Lucha
    06.12.2011 16:01
    Lucha
    Akurat zaskoczę Cię, bo nawet jeśli to chodzi o innego kolegę mojego kuzyna, któremu to dzisiaj chciałam powiedzieć, więc posłałam przyjaciółkę z zeszytem na którym napisałam pięknie nasze imiona z serduszkami, ale był przy kolegach, więc długo mu nie pokazywała tylko go szybko zwinęła Domyśla się o co kaman, ale jutro go do końca uświadomię! Takie spóźnione mikołajki
  2. Searle
    03.12.2011 11:05
    Searle
    No, ja właśnie oglądam 5 sezon Czyli Spike już Ci przeszedł kompletnie? Teraz ten kolega?
  3. Lucha
    02.12.2011 17:02
    Lucha
    Siemka kochana! Nie, jest nudna już w 5 sezonie Przerzuciłam się na ciekawe rzeczy typu gimnazjum i klasa 3c, z którą się wkurzamy bardzo, ale lubimy
    I ten komentarz w szatni do mojego kuzyna, który wypowiedział jego kolega, bardzo dobrze wiedzący, że ja to słyszę ( siedziałam i czekałam aż koleżanki obiad zjedzą)
    " Te! ( nazwisko kuzyna i moje ) fajną masz tą kuzynkę!" A wcześniej stanął w drzwiach szatni i jak idiota mi machał
  4. Searle
    02.12.2011 09:57
    Searle
    Cześć! Co tam u Ciebie? Buffy już oglądnięta w całości?
  5. Lucha
    24.10.2011 13:08
    Lucha
    Ta to byłoby naprawdę dobre. A jak się okaże, że to on ma szafkę 321 to nie wiem co z snem tym zrobię. Dzisiaj było bez snów
    Ale tamto było np urywek rozmowy jakbym siedziała przed komputerem, a nie spała Dziwne
  6. Searle
    23.10.2011 20:50
    Searle
    Może wyjdzie na to, że masz sny prorocze?
  7. Lucha
    23.10.2011 13:21
    Lucha
    To był 5 odcinek 6 sezonu Ja jestem w 10 odcinku 6 sezonu Ale miałam głupi sen dzisiaj. Mama mi mówiła żebym lubiła nową koleżankę z klasy, później kuzyn w naszej szkole mi koło szafek mówi, że końcówka to 21 i ta liczba mnie dzisiaj prześladuje, ale końcówka czego? Numeru szafki uznałam, ale czyjej szafki. Później urywek rozmowy na nk się pojawił w śnie. Rozmowy z kolegą z klasy kuzyna, tego o którym ci mówiłam... I taki sen. Może ta szafka to szafka właśnie jego kolegi
    Tak czy inaczej dziwne to było, jakby urywki z filmu
  8. Searle
    23.10.2011 10:33
    Searle
    W którym to docinku? Ja kończę 4 sezon dopiero.
  9. Lucha
    22.10.2011 15:36
    Lucha
    Jestem w Buffy w 6 sezonie! I zaczynam myśleć, że Buffy jest z Polski. Bo użyła takiego polskiego słowa na K....
  10. Lucha
    17.10.2011 15:01
    Lucha
    Ostatnio podłożyłam mu nogę jak szedł Jak to przeczytałam co mi napisałaś, to się zaczęłam szczerzyć jak wariatka On mnie normalnie wyleczył ze Spike'a
    Dzisiaj na przerwie całe 20min. goniłam z koleżankami przed ich klasą
    Oczywiście koleżanka chciała gadać przed biblioteką, ale ja powiedziałam jej tylko, że chodzi o 3c, a ta mnie porwała od razu, bo ma tam kolegę, któremu lubi dokuczać
    Jutro szkoła, myślałam już że weekendu nie przeżyję

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:49.