Wróć   TheSims.PL - Forum > Stephenowa
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Stephenowa i zły chipsik wrogar
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 40
  1. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:08
    zły chipsik wrogar
    jak mnie w moim temacie hejtowali to się nie odezwalaś [tzn.napisałaś dwie linijki że tam jestem początkujacym itp.]a potem nawet nie widziałem byś przeglądała cokolwiek związanego ze mną a teraz mi wyskakujesz jakie ja komentarze pisze!!!!!!!!
  2. Stephenowa
    26.02.2013 20:07
    Stephenowa
    Khi, nie, fajnie sobie poczytać, co piszesz - dobry rozbawiacz. :3
    I przestań robić z siebie ofiarę losu. Jesteś niemiły w stosunku do prawie każdego na forum, więc nie wymagaj od nich okazywania ci sympatii.
  3. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:05
    zły chipsik wrogar
    ok a teraz słuchaj:NIE BĘDE CIĘ WYSŁUCHIWAŁ JAK CI COŚ NIE PODOBA TO ZAPISZ MNIE DO LISTY IGNOROWANYCH! PO ZA TYM ZAWSZE JAK COŚ NAPISZE TO KTOŚ MI ZWRACA UWAGE i wszyscy mnie jakoś dziwnie traktuja! raz u glimmer ktoś mnie pouczał jak wygląda w simsach duch sima -.-
  4. Stephenowa
    26.02.2013 20:04
    Stephenowa
    NOSZ KURNA, a czego Ty się spodziewasz?! Że będą się mordować, zdradzać, że będą dramaty i inne cholerstwa?! Ja nie chciałabym tak grać, zwłaszcza pisząc w ojsg, a nie w fotostory, i wiele osób podziela moje zdanie.-.-
    A co do Mile, która swoje ojsg prowadzi w klimatach fotostory, to nie ma znaczenia, ile odcinków minęło, a ile czasu simowego to zajęło. Cholera, a może bohaterka jej ojsg w ogóle nie będzie chciała mieć dzieci?! Tego nie wiesz, więc się opanuj z takimi wymaganiami.
  5. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 20:00
    zły chipsik wrogar
    a co mile to miałem czytać pojedyncze odcinki i czytać ile czasu mineło od 1 odcinka do aktualnego!? -.-
  6. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 19:59
    zły chipsik wrogar
    jak jest już prawie 50 odcinek to dzieci powinny być -.-
    a co do tego rozmnazania to wszystko toczy się na wesoło
    1.simka zachodzi w ciąże świeci słońce
    2.rodzi swieći słońce
    3.dziecko staje się dorosłym świeci słońce
    4.i tak dalej i świeci słońce
  7. Stephenowa
    26.02.2013 19:57
    Stephenowa
    Eee. Po pierwsze, to daruj sobie capsa. Nie 'krzycz' na mnie. Ktoś tu chyba ma male problemy z opanowaniem złości w internecie?
    Słuchaj, ale ja nie mówię tylko o ojsg Anie. Ostatnio u Mile miałeś pretensje, że po dwóch tygodniach simka nie ma jeszcze dzieci. SERIO. -.-
    A wracając do Anie, skoro o niej zacząłeś, to powiedz mi jakim cudem nazywasz bardzo liczne rozmnażanie się, małżeństwa i wyprowadzki NICZYM? Litości...
  8. zły chipsik wrogar
    26.02.2013 19:55
    zły chipsik wrogar
    A MNIE NERWICA WZIEŁA JAK PRZECZYTAŁEM TO CO PRZED CHWILĄ DO MNIE NAPISAŁAŚ u Anie naprawde się nic niedzieje a to że napisałem że nikt nie umiera to nie znaczy że te umieranie ma wyglądać jak z obozu koncentracyjnego.WIEM ŻE OJSG ANIE TO JEDNO Z NAJBARDZIEJ POPULARMYCH OJSG NA FORUM ALE TO NIE ZNACZY ŻE NIE MOŻNA GO KRYTYKOWAĆ!!!!
  9. Stephenowa
    26.02.2013 19:51
    Stephenowa
    Ej. Nie, żebym miała coś przeciwko swobodnemu wyrażaniu swojej opinii na forum, ale do jasnej anielki, przestań narzekać na story każdej pojedynczej osoby!
    To, że ktoś gra w swoim tempie, nie zabija swoich simów i ich nie torturuje, jeszcze nie znaczy, że 'nic się nie dzieje'.
    Owszem, mi tak niczego nie skomentowałeś, ale już mnie nerwica bierze, jak czytam twoje komentarze w ojsg innych!!
  10. Stephenowa
    25.02.2013 16:18
    Stephenowa
    Hm, no to cóż.
    Ja się nie znam, haha, widać taka uroda tej gry. Chociaż u mnie takie 'lagi' często nie występują.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:24.