Wróć   TheSims.PL - Forum > Aperlaxive
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aperlaxive i miłośniczka zwierząt
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 75
  1. miłośniczka zwierząt
    06.08.2012 18:51
    miłośniczka zwierząt
    no mi tez już się the sims 2 nudzi w końcu już 6 miesiąc gram w the sims 2 ale nie mam innego wyjścia bo the sims 3 nadal ma moja bratowa ;(. A we wrześniu kupuje 2 dodatki i 2 pakiety akcesoriów do the sims 3 potem kupie 4 PR w listopadzie no chyba że w październiku wyjdą jakieś akcesoria to wtedy je kupię . Bo podobno na Gamescom ma być jakaś zapowiedź jeszcze i nie wiem czy zapowiedzą akcesoria dodatek czy może już TS4.
  2. Aperlaxive
    06.08.2012 18:43
    Aperlaxive
    Patrzyłam Mi się już dwójka znudziła (tak, jestem dziwna O.O). Gram w trójkę, nie jakąś konkretną rodziną tylko rozwiązuje zadania, tworzę simbota, łażę po grobowcach i takie tam
    Ciekawe kiedy zauważysz notkę na profilu
  3. miłośniczka zwierząt
    06.08.2012 18:22
    miłośniczka zwierząt
    Hejka jak tam ja dzisiaj w the sims 2 stworzyłam sobie w Dziwnowie studenta który dobrze się uczy . ale do poprzednich rodzinek jeszcze wrócę. I dodałam wczoraj trochę zdjęć do albumu ze zdjęciami z the sims 2 jak chcesz to wejdź i sobie zobacz.
  4. miłośniczka zwierząt
    04.08.2012 07:36
    miłośniczka zwierząt
    ja planuje zrobić w simsach w grudniu historię postaci z pamiętników wampirow.
  5. Aperlaxive
    03.08.2012 22:39
    Aperlaxive
    A ja muszę napisać odcinek FS, niestety nie mam weny
  6. miłośniczka zwierząt
    03.08.2012 21:38
    miłośniczka zwierząt
    jak tam? ja dzisiaj zaczęłam pisać biografię simki która stworze w grudniu. To będzie ciekawa historia.
  7. miłośniczka zwierząt
    03.08.2012 12:32
    miłośniczka zwierząt
    no wiesz jak sobie to wszystko dobrze rozplanuje to kasy mi starczy a może nawet mi zostanie bo tak, planuje zrobić.
  8. Aperlaxive
    03.08.2012 12:09
    Aperlaxive
    Och, mi to co mam całkowicie wystarcza. Muszę tylko kupić Nie z tego świata i season, no i może świąteczne akcesoria (do dwójki) i koniec z simsami. Wiesz musi mi jeszcze na starocastera starczyć i na zasilacz do niego
  9. miłośniczka zwierząt
    03.08.2012 11:49
    miłośniczka zwierząt
    w the sims 3 mi się lepiej nimi opiekuje no i teraz znalazłam fajny stolik pod laptopa za 119 zł na rtv euro agd więc jak kupie laptopa to może ten stolik sobie kupie bo oprócz tego że teraz będę uzupełniać braki w the sims 3 to jeszcze muszę planować wszystkie wydatki tak, żeby zostało na laptopa i akcesoria do niego potrzebne takie jak, myszka i ten stolik.
  10. Aperlaxive
    03.08.2012 11:39
    Aperlaxive
    Wiesz nigdy nie czekałam na the sims 3 pory roku - Było mi to obojętne. Ale na razie jest super Tak dzieci w 2, horror

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:26.