Wróć   TheSims.PL - Forum > Kethael
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kethael i Panna Lawenda
Wiadomości odwiedzających od 21 do 27 z 27
  1. Panna Lawenda
    19.01.2012 14:26
    Panna Lawenda
    o, wlasnie sie nad tym zastanawialam czy czegos nie wrzucic, ale na razie jestem dopiero na trzecim rozdziale mojego nowego opowiadanka, a wolalabym wrzucic gdy bede miec wiecej napisane :3 zreszta nie wiem czy to predko nastapi, wena znow mnie opuscila ;; moze w ferie jak bede miec mnostwo czasu to naskrobie wiecej i wstawie.
    pokazalam matce (przelamalam sie XD!) i powiedziala tylko 'no, fajne', coz XD nastepnych jej nie pokaze, bo to romansik i bym sie wstydzila troszeczke XD
    dobra, nvm, rozpisalam sie troche, lubie gadac o niczym XD
  2. Kethael
    15.01.2012 14:11
    Kethael
    Ja od dziecka piszę, ale nikomu nie pokazuję swoich prac. Nikomu z rodziny i przyjaciół. Na forum tak, ale to chyba dlatego, ze nikt nie zna mnie osobiście.
    No to pokaż to swoje dzieło też tutaj, chętnie poczytam ^^
  3. Panna Lawenda
    15.01.2012 13:24
    Panna Lawenda
    16, rocznikowo 17 (ohoho, boze, jeszcze niedawno bylam w twoim wieku, jak ten czas szybko leci O_O)
    tez pisze, chociaz z pewnoscia gorzej od ciebie. jak na twoj wiek to te opowiadania sa naprawde zachwycajace, przynajmniej wedlug mnie :3
    az sobie przypomnialam co pisalam w twoim wieku OMG to bylo dopiero... XD
    a im dluzej cwiczysz i piszesz jest coraz lepiej, wiem to po mnie, bo jakas poprawa z pewnoscia jest. chociaz jak zrobilam sobie roczna przerwe to widzialam, ze troche wyszlam z wprawy. teraz moze jest troche lepiej, chociaz nie wiem. wlasciwie pokazywalam moje najnowsze 'dzielo' tylko kolezance. powiedziala, ze fajne, ale wiesz, to nie jest zbytnio obiektywne, przynajmniej dla mnie XD
    ale uwielbiam pisac, to moja, ze tak powiem pasja, juz od malego, jak jeszcze nie umialam pisac, przychodzilam do mamy z zeszytem i jej dyktowalam :3
  4. Kethael
    14.01.2012 15:58
    Kethael
    Taaa... Byłam u lekarza, bo niby za szybko dojrzewam. No, ale to było jakieś dwa lata temu. ^__^
    Cieszę się, że Cię zaskoczyłam ;p A ty ile masz?
  5. Panna Lawenda
    14.01.2012 15:40
    Panna Lawenda
    CO
    nie, to niemozliwe :C
    wiesz, myslalam, ze jestes moze rok ode mnie mlodsza, a tu takie zaskoczenie omg.
    dojrzala sie wydajesz, a twoje opowiadania sa o wiele lepsze od niektorych opowiadanek moich rowiesnikow. naprawde, zaskoczylas mnie. brawo :3!
  6. Kethael
    07.01.2012 14:23
    Kethael
    Nom ^__^
    A czemu pytasz?
  7. Panna Lawenda
    07.01.2012 13:59
    Panna Lawenda
    http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=717
    zaraz.
    ty chodzisz do 6 podstawowki?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:43.