Wróć   TheSims.PL - Forum > Lubie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lubie i Levkoni
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 46
  1. Levkoni
    16.12.2011 17:14
    Levkoni
    Wchodzę w to pod warunkiem, że będzie na to jakiś temat na forum, tak żeby każdy miał wgląd w postęp prac, skoro ma to być dzieło forumowiczów
  2. Lubie
    16.12.2011 16:32
    Lubie
    To jak, wchodzisz w tworzenie tych domów do miasta. ?
    Już zaczełem robić coś więcej w tym kierunku, mam już 3 chętnych...
    Muszę troche ponamawiać ludzi od tworzenia simów, bo to jest najważniejsze, ponieważ w trójkę (jak się przyłączysz) damy radę zbudować domy, ale simów nie za bardzo.
  3. Lubie
    15.12.2011 17:20
    Lubie
    No dobrze.
    Może dam radę. :x

HEH.
  4. Levkoni
    15.12.2011 15:56
    Levkoni
    Nooo, stary nie ma lekko, ja nie zrobię bo nie mam czasu na wszystko Po pierwsze praca po drugie robię własne miasto no i mam wyjazd w weekend Ja mogę co najwyżej służyć radą
  5. Lubie
    14.12.2011 20:04
    Lubie
    hoh, widze ze z expertrm pisze. ;p
    To mam pomysl. Moze ty bys zrobil teren, bo widze ze sie na tym znasz. A na bazie tego projektu, znaczy tam te dzialki pozmieniaj wedle siebie, i wogole, tylko linie brzegowa zostaw, czyli ma byc tam taki cypelek jak hej, i w tej 'dziurze' niech bedzie taka wycepka w ksztalcie ksiezyca, a na niej latarnia morska i dzialka 10x10. I do tej wyspy niech prowadzi ten zniszczony pomost, co jest na plazy w SV... Bylbym naprawde wdzieczny.
  6. Levkoni
    14.12.2011 19:47
    Levkoni
    Ok teraz jest ok, układ ulic niezły, jednak ja zaproponowałbym umieścić wyższe budynku w centrum, łącznie z ratuszem, a domki w dzielnicach obrzeżnych. Fajna panorama się wtedy zrobi. Jutro z tym pokombinuję. Tam jest plaża dobrze widzę? Wpisz w google grafika wyrażenie "town" lub "town usa" coś w tym stylu, zobacz jak wyglądają miasteczka i miasta w usa może Cię coś zainspiruje?
  7. Lubie
  8. Levkoni
    14.12.2011 19:36
    Levkoni
    To foto mi nie działa które w mailu dałeś
  9. Levkoni
    14.12.2011 19:35
    Levkoni
    No jak zaczniesz oglądać co jest w necie to minie Ci ochota na używanie tylko maxisowych rzeczy, bo tam są wypaśne Mi się szczególnie podobają te białe krawędzie dachów jak już mówimy o dodatkach z neta
  10. Lubie
    14.12.2011 19:31
    Lubie
    Spoko spoko. Poprawisz jak będziesz mieć czas...
    A teraz szukam domów na internecie.
    Teraz tak patrzę, że trochę trudno będzie zrobić takie domy w 100
    % z maxisu...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:33.