To jak, wchodzisz w tworzenie tych domów do miasta. ?
Już zaczełem robić coś więcej w tym kierunku, mam już 3 chętnych...
Muszę troche ponamawiać ludzi od tworzenia simów, bo to jest najważniejsze, ponieważ w trójkę (jak się przyłączysz) damy radę zbudować domy, ale simów nie za bardzo.
Nooo, stary nie ma lekko, ja nie zrobię bo nie mam czasu na wszystko Po pierwsze praca po drugie robię własne miasto no i mam wyjazd w weekend Ja mogę co najwyżej służyć radą
hoh, widze ze z expertrm pisze. ;p
To mam pomysl. Moze ty bys zrobil teren, bo widze ze sie na tym znasz. A na bazie tego projektu, znaczy tam te dzialki pozmieniaj wedle siebie, i wogole, tylko linie brzegowa zostaw, czyli ma byc tam taki cypelek jak hej, i w tej 'dziurze' niech bedzie taka wycepka w ksztalcie ksiezyca, a na niej latarnia morska i dzialka 10x10. I do tej wyspy niech prowadzi ten zniszczony pomost, co jest na plazy w SV... Bylbym naprawde wdzieczny.
Ok teraz jest ok, układ ulic niezły, jednak ja zaproponowałbym umieścić wyższe budynku w centrum, łącznie z ratuszem, a domki w dzielnicach obrzeżnych. Fajna panorama się wtedy zrobi. Jutro z tym pokombinuję. Tam jest plaża dobrze widzę? Wpisz w google grafika wyrażenie "town" lub "town usa" coś w tym stylu, zobacz jak wyglądają miasteczka i miasta w usa może Cię coś zainspiruje?
No jak zaczniesz oglądać co jest w necie to minie Ci ochota na używanie tylko maxisowych rzeczy, bo tam są wypaśne Mi się szczególnie podobają te białe krawędzie dachów jak już mówimy o dodatkach z neta
Spoko spoko. Poprawisz jak będziesz mieć czas...
A teraz szukam domów na internecie.
Teraz tak patrzę, że trochę trudno będzie zrobić takie domy w 100
% z maxisu...