No widzisz, jakie ja mam nadzwyczajne zdolności... Oczywiście, że pisać, jak coś, Herba dopomoże, ale w skryciu uwagi po pojawieniu się części będą pół do ciebie, pół do mnie
Ja w tym roku miałam średnią 4,66. ^^ Ale nie będę się chwalić, bo to troszkę nieładnie. Nie trzeba, mam już na walizkę A propo, kiedy kolejna część twojego FS?
Nie miałeś o dziurze ozonowej w 6 klasie? o; Wujo google pomoże, tylko daj mu hasło dziura ozonowa Łohoho, to jadę po walizkę, jaka będzie największa w sklepie Ja tam niewysoka jestem, 1,52 metra.
Dziękuję za masaż :3 Rok 2013 rokiem przebojów pogodowych w Polsce Nie dość, że późna wiosna, to teraz słońce i jeszcze powstała dziura ozonowa, z tego, co w radiu słyszałam ;_____; Jak chcesz, to pojedziesz nad morze ze mną, tylko musisz się w jakąś walizkę zmieścić
BolI?
Nad morze, och ;c
Weź, smaka na wodę mi zrobiłaś
U mnie w mieście jest pełno plakatów, że to jest polski biegun ciepła, może i racja, jak o 21 jast od 28-32 stopni, a w dzień ponad 40? :C
Tortilla *_* A u mnie? Niedawno wstałam, narzekam na ból barków, bo przydał by mi się masaż, a sama sobie nie zrobię... Powiem jedno- gorąco jak masakra, wytrzymać nie idzie, ale ja jeszcze oczekuję 10 dni i jadę nad morze