Wróć   TheSims.PL - Forum > Zielona Herbata
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Zielona Herbata i mankilou
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 34
  1. mankilou
    07.08.2013 10:00
    mankilou
    Ja już mam 17 na karku, a potrafię zasiąść z miską popcornu przed telewizorem i oglądać "Odlotowe Agentki", "Wodogrzmoty Małe" i wiele innych bajek nawet te rozkoszne "My Little Pony" i potem jarać się Applejack xd
  2. Zielona Herbata
    07.08.2013 09:53
    Zielona Herbata
    Ach, te rodzeństwo... Ja interesuję się rysowaniem, sportem i kucykami pony Dostałam jakieś nagłe uwielbienie do My Little Pony i tak o To cechuje moją małą dziwaczność
  3. mankilou
    07.08.2013 09:51
    mankilou
    Tak mam o 5 lat starszego brata, jak byliśmy młodsi to ciągle się kłóciliśmy i bili A teraz mam wspaniały kontakt ze sobą Moje zainteresowania to głównie rysunek, koszykówka i jazda konna A twoje?
  4. Zielona Herbata
    07.08.2013 09:36
    Zielona Herbata
    Och, to masz brata? Ja jestem jedynaczką, ale zawsze chciałam mieć starszego brata, no ale już pupa, delikatnie mówiąc.... To dobrze, że ten przepiękny makijaż zniknął Może się tak z ciekawości zapytam, jakie są twoje zainteresowania?
  5. mankilou
    07.08.2013 09:33
    mankilou
    Mamy Moja wybywa do pracy na od południa więc obowiązki spadają na mnie (tak to jest jak się ma syna i córkę, a nie dwie córki co by na zmianę sprzątały xd) Nie, nie już nie ma tego makijażu xd
  6. Zielona Herbata
    07.08.2013 09:29
    Zielona Herbata
    Oj, koty, koty... Maxine < 3 Mam nadzieję, że ten makijaż zastępczy nie będzie już widniał na jej twarzyczce? Bieganie miła sprawa, ale żeby matka męczyła obowiązkami w wakacje? Ach, te mamusie... i za to je kochamy A ja? Skoro jest upał jak cholera, to tylko siedzieć w domu
  7. mankilou
    07.08.2013 09:22
    mankilou
    Módlmy się o 3 dzień. Amen. Mnie boli kark od wczoraj źle spałam ale to wszystko przez moją kicie bo rozwaliła się na połowę łóżka. Bezczelna! Hm plany na dziś wrzucę w temat ciąg dalszy Maxine, potem standardowo bieganie tylko muszę poczekać aż się schłodzi, bo rano mi się nie chciało iść xd I wykonam zlecenie od mamy: POSPRZĄTAĆ DOM A ty masz jakieś plany, na kolejny upalny dzień lata -,-' ?
  8. Zielona Herbata
    07.08.2013 09:16
    Zielona Herbata
    Rozwaliło mnie to Narzekam na ból barków, bo niedawno wstałam, a tak mnie bolą :x Plus do tego miałam obudzić się o ósmej, ale coś mi się przysnęło i niedawno się obudziłam Jakie masz plany na ten dzień? (a propos, piszemy "dwa dni" )
  9. mankilou
    07.08.2013 09:14
    mankilou
    Aaa takie buty xd Te bagażniki na rowery są wyczesane, najlepsze są te na dach, jak wracałam z koloni to jechał niebieski samochód z różowym bagażnikiem na sprzęt dwukołowy. Bez wątpienia się odznaczał
  10. Zielona Herbata
    07.08.2013 09:11
    Zielona Herbata
    Musiałam zrezygnować z roweru, ponieważ podczas wyjazdu nie zmieścił się do bagażnika, a ja nie mam takiego cuś na dach samochodu, i z lekką złością na świat pojechałam do rodziny na wakacje

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:06.