Wróć   TheSims.PL - Forum > RaspberryXD
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy RaspberryXD i Miscellaneous
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 46
  1. Miscellaneous
    26.04.2013 20:23
    Miscellaneous
    U mnie jest tak samo! Ja siedzę na lekcjach, robię swoje zadania, a tu podbiega do mnie conajmniej 5 osób, krzycząc, "Nie obchodzi mnie, jak to zrobisz, ale masz dać mi odpowiedź na to pytanie!" -,- ;D
  2. RaspberryXD
    26.04.2013 20:18
    RaspberryXD
    O tak! ;D na informatyce jak mogliśmy wejść sb na neta, to ja grałam, coś wcisnęłam.. i.. ekran przestawił się na poziomy ;c nauczycielki nie było, to ja do przyjaciółki "Julka! Zrób coś! Szybko! Nie obchodzi mnie to że nie wiesz jak to naprawić! Masz to naprawić szybko! Julka!"
  3. Miscellaneous
    26.04.2013 20:00
    Miscellaneous
    Szczerze, chore to mało powiedziane! XD
  4. RaspberryXD
    26.04.2013 19:47
    RaspberryXD
    Ooo tak ;D Ale powiedz, czy to nie jest chore, przywalać z liścia za przypadkowe popchnięcie?
  5. Miscellaneous
    26.04.2013 19:44
    Miscellaneous
    Widać, że ludzie z naszych klas mają obsesję na punkcie strzelania innym z liścia. ;D
  6. RaspberryXD
    26.04.2013 19:42
    RaspberryXD
    U nas w klasie też taki jeden jest.. Taka dziewczyna przypadkowo go popchnęła, on dał jej od razu z liścia. Na stołówce też, innej dziewczynie, z byle powodu, i jednego zaczynał dusić. Na angielskim trochę pani się wkurzyła, a mu się "wymknęło" to "Szymon, pani ma kaprysy" i też, jakbyś wtedy po lekcji z pretensjami powiedziała do niego "pani ma kaprysy, tak?" to byś miała gwarantowane uderzenie z liścia.. I zawsze wtedy ma przerąbane u nauczycielki
  7. Miscellaneous
    26.04.2013 19:18
    Miscellaneous
    U mnie podobnie stało się kiedyś na lekcji prac technicznych w czasie opisywania naszych projektów, tylko że chłopakom zachciało się bić na lekcjach. Jeden zaczął dusić drugiego, ten się zdenerwował, trzasnął monitorem o biurko i zaczął rzucać krzesłami i stołami...
    Dziesięciu nauczycieli do klasy wbiegło...
  8. RaspberryXD
    26.04.2013 18:58
    RaspberryXD
    U mnie dzisiaj na muzyce była piosenka do zaliczenia. Tak się złożyło, że byłam ja, i dwie inne dziewczyny. Przed nami śpiewali chłopaki, cichutko jak nic, a my głośniej, i pani powiedziała że jakby cała klasa śpiewała, a jeden chłopak z tych trzech pierwszych, krzyczał "Ale to są dziewczyny! Dziewczyny mają głos!" tak z pretensjami A jak na przerwie krzyczą to ogłuchnąć można
  9. Miscellaneous
    26.04.2013 18:42
    Miscellaneous
    Haha, jak ja się złoszczę na moją klasę w szkole, to zaraz cicho siedzą. c:
  10. RaspberryXD
    25.04.2013 20:06
    RaspberryXD
    Ja ze złości się cała trzęsę xd

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:46.