Wróć   TheSims.PL - Forum > Profesor Parker
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Profesor Parker i Nieidealna
Wiadomości odwiedzających od 21 do 30 z 33
  1. Profesor Parker
    02.01.2010 17:01
    Profesor Parker
    no mialam tak w gim, chociaz w sumie nei z tego wynikal ten stres. w ogole. chociaz znam osoby, ktore to zgielo. ja mialam po prostu chore ambicje! naprawde, w podstawowce nie ma sensu zapracowywac sie na smierc, i tak do gimnazjum sie dostaniesz
  2. Nieidealna
    02.01.2010 16:59
    Nieidealna
    Według mnie najgorzej jest, jak się jest w klasie, gdzie są same osoby uczące się bardzo dobrze... Ciągle stres, żeby nie być najgorszym, i w ogóle...
  3. Profesor Parker
    02.01.2010 16:56
    Profesor Parker
    nawet jesli, to co. to tylko szkola. ja przez cale gim tez mialam paski i co? i gowno. w niczym mi to na dobra sprawe nie pomoglo, tylko satysfakcje mialam i nerwy zryte
  4. Nieidealna
    02.01.2010 16:50
    Nieidealna
    Hehe, ja jak już teraz spadam w dół, to się boję co będzie w gimnazjum. No ale chyba nie będzie tak źle, chociaż to się okaże
  5. Profesor Parker
    02.01.2010 16:47
    Profesor Parker
    no tak poziom moich wypowiedzi jest zdecydowanie nizszy niz powinien byc... ale to dobrze, 18 lat sie zbliza a ja wiecznie mloda! ! ! ojezus, podstawowa, to bylo cudowne. to znaczy, nienawidzilam swojej podstawowki, ale co to byla za sielanka. tzn nie byla, ale potem juz tylko gorzej ehhehehee
  6. Nieidealna
    02.01.2010 16:46
    Nieidealna
    Uuu, myślałam, że jesteś w gimnazjum Ja chodzę do 6 SP, i jestem szczęśliwa, że po wakacjach nie zobaczę już swojej klasy. Heh.
  7. Profesor Parker
    02.01.2010 16:44
    Profesor Parker
    to zawsze jest trudne pytanie 8D. 1 lo, ale w sumie 2 klasa, bo rok temu bylam w klasie 0. jasne i klarowne
  8. Nieidealna
    02.01.2010 16:44
    Nieidealna
    Na pewno jakoś to przeżyję (mam nadzieję xD) A do której klasy chodzisz?
  9. Profesor Parker
    02.01.2010 16:41
    Profesor Parker
    spoko, przetrwasz i bedzie dobrze :p. ja mialam takie combo przed przerwa + moje zagrozenia + wielkie egzaminy semestralne z francuskiego xd. zrobilam wszystko na pol gwizdka (tak sie mowi czy sobie zmyslilam to powiedzenie?!?!) i jakos poszlo : D
  10. Nieidealna
    02.01.2010 16:38
    Nieidealna
    Ja następny tydzień mam (prawie) cały zawalony sprawdzianami. -.-
    Poniedziałek - powtórzenie do klasówki z matmy, poprawa z muzyki, sprawdzian z angielskiego (którego się nie uczyłam, bo po zajrzeniu do książki stwierdziłam, że "umiem" xP)
    Wtorek - klasówka z matmy
    Środa - sprawdzian próbny (na szczęście nie będzie lekcji)
    Czwartek - na szczęście nic
    Piątek - sprawdzian z historii (której się oczywiście nie uczyłam, bo też stwierdziłam, że "umiem")
    Jak to przed półroczem bywa...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:43.