Wróć   TheSims.PL - Forum > cerastes
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy cerastes i Wielebny
Wiadomości odwiedzających od 291 do 300 z 311
  1. Wielebny
    25.11.2009 19:11
    Wielebny
    Na pewno wina aktualizacji . Mi gra chodzi tak samo , właściwie musiałem obniżyć ustawienia graficzne by gra jako tako chodziła [najwięcej poprawia wydajność wyłączenia cieni] Tylko jak będę robił zdjęcia to wtedy ustawię grafikę na max by ładniej wszystko wyglądało.
  2. cerastes
    25.11.2009 19:06
    cerastes
    A jednak się uczysz i to pomimo, że nie ma jeszcze śniegu... Trzeba się uczyć nie ma wyjścia.
    Właściwie to nie wiem czy winić grafikę, czy coś innego. Po zainstalowaniu WP gra bardzo wolno chodzi, a wcześniej śmigała. Sprawdziłam działanie z dodatkami z internetu i bez, ale nie ma żadnej różnicy. To pewnie wina aktualizacji...
  3. Wielebny
    25.11.2009 18:52
    Wielebny
    To poprawić jakość grafiki czy wydajność gry ? Czy jedno i drugie ?
    W sumie chyba wiem co stworzę ale zawalony sprawdzianami itp. ostatnio jestem ,wiec zacznę chyba od przyszłego tygodnia .
  4. cerastes
    25.11.2009 18:36
    cerastes
    Widzisz jak odgadłam Twoje plany... Wraz z dodatkiem weszło dużo ładnych roślin, można z nich wyczarować naprawdę piękne ogrody. Pod tym względem TS3 ma znaczną przewagę nad TS2, w której ładnych roślin nie było prawie wcale.
    Ja na razie nie planuję nic budować. Chciałam sobie trochę bezmyślnie pograć, ale najpierw muszę coś zdziałać żeby poprawić "jakość" gry. :/
  5. Wielebny
    25.11.2009 15:49
    Wielebny
    Dodatek również bardzo mi się spodobał Gra rzeczywiście bardzo spowolniła . Mam nadzieje , że niedługo wyjdzie kolejny patch który naprawi większość błędów .
    Tak nowe okolice bardzo mnie zainspirowały . Chyba nowy projekt umieszczę we Francji ale póki co na razie jest w fazie planowania . A Ty też weźmiesz się za pierwszy projekty ts3 ?
  6. cerastes
    25.11.2009 10:56
    cerastes
    Wrażenia pozytywne. Nawet nie spodziewałam się, że ten dodatek tak bardzo mi się spodoba. Zmartwiło mnie tylko pogorszenie płynności gry, to pewnie przez pobranie aktualizacji. :/
    A jak Twoje wrażenia ? Pewnie nowe okolice zainspirują Cię do wybudowania czegoś nowego...
  7. Wielebny
    24.11.2009 22:33
    Wielebny
    Widzę , że jesteś już posiadaczką the sims 3 world adventure i jakie wrażenia ?
  8. Wielebny
    21.09.2009 17:40
    Wielebny
    To masz dobrą pamięć ma nawet ja tego za bardzo nie pamiętam
    jak wspomniałem później to uzupełnię .
    I tak zacząłem nowy projekt ale szybko go nie skończę ze względu na szkołę
  9. cerastes
    21.09.2009 13:47
    cerastes
    Zmiany w Twojej sygnaturze, potwierdziły moją intuicję ( nowy projekt ).

A czemu nie uzupełniłeś zainteresowań ? Pamiętam, że kiedyś w tej rubryce widniała parapsychologia, kosmos, UFO .... zapamiętałam, bo kilka lat temu "przerobiłam" te tematy.
  10. Wielebny
    16.09.2009 09:23
    Wielebny
    No niby pomysł mam ale jakoś trudno mi zacząć go realizować .
    Rzeczywiście od dłuższego nikt z tych jak to określiłaś największych forumowych talentów nic nowego nie wstawia a to szkoda bo chętnie bym oglądnął nowe projektu np. Marian , Haughtona . Vibratori czy oczywiście twoje

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:25.