Wróć   TheSims.PL - Forum > scarlett
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy scarlett i niepokorna
Wiadomości odwiedzających od 311 do 320 z 3468
  1. scarlett
    02.02.2009 15:45
    scarlett
    Przenosisz przedmioty silą woli
  2. niepokorna
    02.02.2009 15:44
    niepokorna
    nie nadążam z odpowiedziami
    mi nie muli bo jestem nie na swoim kompem.
    a tak swoją drogą mam nadprzyrodzone zdolności
  3. scarlett
    02.02.2009 15:42
    scarlett
    A mi nie wiem czemu strasznie, zwłaszcza forum -,-
  4. niepokorna
    02.02.2009 15:41
    niepokorna
    a ja się znowu wbiłam na komp brata, więc nie grozi mi wywalenie mnie nagle -,-

^^
    mi net nie muli...
  5. scarlett
    02.02.2009 15:41
    scarlett
    Oczywiście
    Ej, net mi muli strasznie
    Dzieńdobry pani na dole
  6. niepokorna
    02.02.2009 15:38
    niepokorna
    sen bardzo ciekjawy nie powiem ;]
  7. scarlett
    02.02.2009 15:27
    scarlett
    Chciałam zaznaczyć, że ledwo zywa, ale to nic
    Jeszcze pikam...
    Hm w skrócie że byłam w jakiejś dziwnej szkole razem z moją przyjaciółką, do której podwalał się jakiś dziwny stary facet i ona się zwsze za mną chowała i ja ją musiałam bronić przed nim, to mu kazałam się od niej odczepić na 2 tygodnie a on sie rozplakał i wyznał mi miłość do niej i uciekł. I jednocześnie byłam sobą i jakimś facetem w jednejkj skórze No i poszłam sobie do swojej szafki i zobaczyłam, że była otwarta i ktoś mnie okradł. Szczególnie buty. Przez kilka dni cały czas mi kradli co nowe buty tam włożyłam. Tylko jakieś coś zostawało, a ja nie wiedziałąm, co to jest. No i w końcu pewnego dnia się okazało że w tej szkole moja siostra ma w środku lata próbę do jasełek i wrz z tatą miałam iśc tam i jej towarzyszyć. Była ta próba w jakiejś sali co wyglądała jak sala z przedszkola pod Gdańskiem gdzie moja ciotka jest dyrektorką... No i siedziałam tam i obudziłą się moja facetowa strona, rozglądałam się dookoła i coś było podejrzane,ale słuchałe/am ten próby aż do końca. Potem robiłam jakis slalom z nienanym przzeciwniekiem pomiędzy szafkami i on uciekł, nie zdoławszy mnie zabić. Poszłam do swojej szafki, jako facet i zauważyłam, że ktoś ukradł mi z niejj moje conversy w babskie wzory (bylam facetem) i się jeszcze bardziej wściekłam. I wyjęłam z szafki to coś, co się okazało pistoletem (niee, nikt go nie ukradł) i zaczęłam wyprowadzać z zagrożonego terenu tatusia i siostrę. Zeszliśmy po klatce schodowej, która była klatką schodową starego mieszkania mojej babci i na zewnątrz wyściubiłam nos i się okazało, że czekał tam na mnie snajper który chciał mnie zastrzelić. TO zabroniłam im wychodzić i zadzwonił budzikk
  8. niepokorna
    02.02.2009 15:20
    niepokorna
    łoo wreszcie jakaś żywa dusza
    jaki sen?
  9. scarlett
    02.02.2009 15:19
    scarlett
    buu
    hyhy

>
  10. scarlett
    01.02.2009 22:54
    scarlett
    Dobranoc..

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:33.