Wróć   TheSims.PL - Forum > Gold_Chocolate
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Gold_Chocolate i Bush
Wiadomości odwiedzających od 321 do 330 z 396
  1. Bush
    11.06.2010 22:06
    Bush
    No więc, Dugie życie Bree Tanner jest bardzo fajne, szczególnie, że napisane przez stefani majer.
    Opowiada o wampirzycy z bandy Feliksa i innych Volturi, a koniec już znasz, bo jeśli czytałaś Zaćmienie, to wiesz już, że gine.
    A teraz byłam na wycieczce, więc dlatego nie pisałam.
  2. Gold_Chocolate
    08.06.2010 21:07
    Gold_Chocolate
    Jak przeczytasz te dwie ostatnie to daj mi znać czy fajne :d mam zamiar zakupić bo po przeczytaniu całej serii "Zmierzchu" zaczęłam gustować w takich książkach .;] A ta seria opowiada o prawie 13-latce która pragnie zostać projektantką mody i wgl. ma różne ciekawe przygody po drodze. taka prosta ,zabawna seria. Ale właśnie ostatnio dużo słyszę o "Pięknych Istotach" i zamierzam wybrać się do księgarni.
  3. Bush
    08.06.2010 19:46
    Bush
    A o czym opowiada?
    Ja czytam wszystko co mi wpadnie w ręce, pod warunkiem, że jest to książka fantasty.
    Najczęściej z wątkirm miłosnym.
    Ale aktualnie czytam Wieczni Wygnańcy, ale jakoś nie specjanie przypadła mi do gustu. Jest napisana strasznie prostym językiem. Aż mózg się lasuje...
    Więc również zaczęłam czytać Piękne istoty i Drugie życie Bree Tanner.
  4. Gold_Chocolate
    08.06.2010 19:01
    Gold_Chocolate
    jestem na 5 części cyklu "To ja Lucy" Kelly McKain jak sie nie mylę.. a Ty ?
  5. Bush
    08.06.2010 18:53
    Bush
    Ahaaaaaaaaaaaaa, jaka ze mnie idiotka.
    No ale nie na wszystkim muszę się znać.
    A co ostatnio czytujesz?
  6. Gold_Chocolate
    07.06.2010 13:48
    Gold_Chocolate
    Forum Awards. Zuziu czy lubię ? UWIELBIAM Tylko szkoda, że wśród moich znajomych ze szkoły tylko jedna czy dwie osoby też lubią czytać a reszta nie. ;[
  7. Bush
    06.06.2010 21:47
    Bush
    Co to FA? O_o
    Wiem, nie jestem za bardzo rozeznana w tym forum, chociaż jestem tu od ponad roku, ale proszę się nie śmiać.
    Łuuu, prostownica! Też mam jedną, ale z niej nie kożytam, bo mam proste włosy. Ale tak właściwie to ta prostownica to był prezent od babci, i nie jestem pewna czy nie abby z jakimś pretekstem... Ale nie mogę wykombinować jakim.
    No, ja grałam w simsy, w piłkę nożną, badmintona, jadłam lody (śmietankowe) i oczywiście danio - metoda na głoda!
    Pisałam sobie opowiadanie i... no nie wiem co jeszcze.
    O, czytałam książkę.
    A Ty lubisz czytać książki?
  8. Gold_Chocolate
    06.06.2010 20:29
    Gold_Chocolate
    Rangi są albo w FA albo w konkursach chyba... a ja dzisiaj postanowiłam wypróbować nową prostownicę.. efekt był nawet fajny. No i byłam z rodzicami na lodach... i siedziałam na gg no i na forum oczywiście A ty ?
  9. Bush
    06.06.2010 19:45
    Bush
    Dziękuję. Ale to chyba tak nie działa. Tak właściwie to nie mam pojęcia jak to jest z tymi rangami. O_o
    No, w każdym razie jeszcze raz dziękuje. :*

A ciotam dzisiaj robiłaś?
  10. Gold_Chocolate
    06.06.2010 19:31
    Gold_Chocolate
    SIM jest BOSKI .! Dzięki śliczne za dedykacje. Już dawno nie widziałam tak ślicznego anioła. Powinnaś za niego rangę dostać ;] Stylista bajkowego anioła heheh

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:48.