Wróć   TheSims.PL - Forum > Björk
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Björk i Łezka
Wiadomości odwiedzających od 331 do 340 z 346
  1. Łezka
    18.02.2009 20:00
    Łezka
    Czy ja mam lekarstwo - a mam tzn. gdy mam z kimś się spotkać to też często siedzę przed kompem, ale sobie myśle pójdę spotkam się i jak będę wyglądał jak cieć budowlany po siedmiu dniach ciężkiej ory On nie Koziorożcu idź myj zęby, uczesz włosy, psiknij perfumę, i idź jak prawdziwy obywatel . A tak na marginesie Bjorkówna nie odpowiedzialaś mi na moje pytanie z popszedniej wiadomosci to jak tak mozna
    ??
  2. Björk
    18.02.2009 19:45
    Björk
    Jak zwykle jestem z kimś umówiona i zamiast się jakoś ogarnąć do wyjścia to siedzę przy kompie
    Masz na to jakieś lekarstwo?
  3. Björk
    17.02.2009 22:00
    Björk
    Masz rację - czytaj
    Już nie przeszkadzam. W miarę znośnej lektury i do zobaczenia jutro
  4. Łezka
    17.02.2009 21:59
    Łezka
    No cóż masz całkowitą rację ( wiesz co chcę napisać) xxxxxówna.
    I wypada napisać dobranoc. Do jutra słodkich snów, wesołego bierzmowania, na nowej drodze życia wszystkiego naj naj naj aż po raj - o nie kładę się spać jutro szkoła "Krzy...
    PA
  5. Björk
    17.02.2009 21:56
    Björk
    Toż biolę wybrałam na maturę I bardzo, ale to bardzo mnie nauczycielki lubiły, bo strasznie łatwo mi wchodziła, bo najzwyczajniej w świecie ją lubiłam
    Ogólnie to rzecz biorą lubię czytać - dla mnie to najlepszy wypoczynek. Ale masz rację musi być dowcipnie i musi coś się dziać.
    Kiedyś lubiłam Pana Samochodzika i Doktora Dolittle, bo oni mieli ciekawe przygody (zresztą ostatnio, jak była przerwa świąteczne i miałam dużo wolnego, to wciągnęłam na powrót całą serię Pana Samochodzika.
    Uwielbiam Harrego Pottera. I Bridget Jones - właśnie za dowcip. Przeczytałam w swoim życiu wiele książek i części z nich nawet tytułów nie pamiętam, ale uważam, że jest to światna zabawa
    Czyżby po raz kolejny wypadało napisać "Dobranoc"?
  6. Łezka
    17.02.2009 21:50
    Łezka
    No, no nie spodziewałem się, że jesteś pedantyczna ja po części też, a nawet po dużej części co prawda w pokoju mały bałagan jest - szczególnie przy nauce chemii, ale zwykle staram się utrzymywać ład, skład i porządek. Hahah nawet podobne przedmioty lubimy, bo ja bardzo lubię Biologię, a na drugim miejscu chemię - rzadko spotykane zjawisko ( mam z tych przedmiotów 5 (nie chwaląc się)). Podzielam również twoją wypowiedź o "Krzyżakach" według mnie może nie są słabi, ale nudni i tacy no jakby to ująć - skoro jesteś pokrewną duszą spróbuj ty to ująć. Ja wolę książki, w których się coś dzieję, jest akcja, humor, i dobra fabuła Uhhhh znowu napiszę DOBRANOC ( przez grzeczność i lubienia takich osób jak ty Bjorkówna). Koziorożec29
  7. Björk
    17.02.2009 21:44
    Björk
    Coż - ja jestem (jak sam zauważyłeś tą Bjorkówną - panną) - strasznie pedantyczną
    Również jeszcze raz miłych snów i powodzenia w nauce chemii (to był mój ulubiony przedmiot - szczególnie kochałam chemię nieorganiczną). Krzyżacy wg mnie słabi byli...
    Ale może chłopaki trochę inaczej na to patrzą
  8. Łezka
    17.02.2009 21:41
    Łezka
    Heheh no tak jaki chcę hmmm zastanowię się na razie mam trochę chemii do nauki i jutro mam "Krzyżaków", także napiszę jutro nick góra pojutrze.
    Również miłych snów życzę i fakt w tym wszystkim nie chodzi o rangi , lecz o ludzi i kontakt z nimi Jeszcze raz Dobranoc Bjorkówna. Koziorożec wiesz jaka liczba??? 29 dzień moich urodzin - dobra dobra czy ja jestem astrologiem nie nie bredzę ze zmęczenia papa.
  9. Björk
    17.02.2009 21:36
    Björk
    A powiedz na jaki - co prawda ja nie mogę zmienić, ale przekażę prośbę któremuś z adminów, który będzie dostępny
  10. Björk
    17.02.2009 21:35
    Björk
    I nawzajem zyczę miłych snów
    Chociaż moja przekora - kazała mi tą wiadomość napisać na swoim profilu
    I dzięki za głosowanie Chociaż naprawdę to te rangi nie są dla mnie aż takie ważne. Ważne jest to, że się z Wami świetnie bawię na forum i znalazłam wreszcie znajomych, którzy też grają w simsy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35.