Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 341 do 350 z 1814
  1. rudzielec
    31.08.2011 18:28
    rudzielec
    obejrzę i dam Ci znać, jakie mam wrażenia
    czyli jednak tym razem nie dzieci na cel?

a kurde w robocie cyrk na kółkach, powoli nie daje sobie rady psychicznie... zobaczymy ile wytrzymam
  2. Libby
    31.08.2011 18:20
    Libby
    Co się dziś wydarzyło?
    Najlepsze są początkowe i końcowe filmiki. Na pewno musisz obejrzeć Carson, we love you i ten ostatni . Jak mogli zabić Becketta, ja się pytam?! A dziś straciłam główną babkę . Foch!
    Jak to za dzieci? Ja się za nikogo nie biorę . Nie moja wina, że zawadzają na zjeżdżalni na basenie. Nie zauważyłam dzieciaka, aż w niego z impetem grzmotnęłam ...
  3. rudzielec
    31.08.2011 18:15
    rudzielec
    no szalona! więcej filmików mi wysłać nie mogłaś?
    chwilowo nie mam siły oglądać, mam tak zrąbany humor po dzisiejszym dniu, że chętnie bym się zakopała w pościeli na następny rok ;/
    widzę że piekielna gwoździarka szaleje, już się za dzieci wzięłaś?
  4. Libby
    29.08.2011 20:39
    Libby
    Ty żyjesz !
    Co do X-Menów to oglądam wszystko. 3 części + Wolverine Geneza i Pierwsza Klasa (nawet w jednej scenie się Wolverine pojawił ). A wszystko zaczęło się chyba w moim przypadku od serialu animowanego na CN .
    Ale Cię wzięło na Pamiętniki . Kolewjna trafiona zatopiona . Mam cela .
    Ja siedzę w Stargate Atlantis (uwielbiam Ronona, czyli Jasona i jego teksty i Shepparda ) i Czystej Krwi. Od wczoraj nadrabiam detektywa Murdocha . No i w najbliższym czasie chciałabym się wziąć za White Collar .
    Hahaha, Chrupek umie czasem dowalić tekstem .
    Autor świetny - już mu współczuję .
    Rozjechałam dziś jakiegoś dzieciaka na zjeżdżalni na basenie o_O xD.
  5. rudzielec
  6. rudzielec
    29.08.2011 15:19
    rudzielec
    Chrupek mnie rozwalił xD
    Szatańska Gwoździarka
    hahaha, ale sie uśmiałam xD
  7. rudzielec
    29.08.2011 15:16
    rudzielec
    Wolverine Geneza nie oglądałam, widziałam za to dwie pierwsze części X-MENÓW
    Tomb Ridera tez oglądałam bierz się za ten film jak najszybciej!
    co do zaliczania odcinków, to ja już drugi raz pooglądałam obydwa sezony Pamiętników Wampirów xD
  8. Libby
    27.08.2011 12:56
    Libby
    Jeśli chodzi o filmy i serial animowany to od zawsze uwielbiam Wolverine'a i Cyklopa . Gambit też w sumie może być, w końcu to Pogue z Paktu .
    Wczoraj obejrzałam Pierwszą Klasę. Może sobie w końcu zrobię maraton z pierwszych 3 części -Mena . Od dawna planuję, ale mi nie wychodzi . Oglądałaś Wolverine Geneza? Wczoraj zaliczyłam 2 odcinki Stargate'a. Ach, Jason i Sheppard . Też muszę się dziś za nich wziąć . No i muszę znaleźć nowy zapas filmów z Gerardem . Może Tomb Ridera obejrzę ...
  9. rudzielec
    26.08.2011 22:45
    rudzielec
    lubię x-menów ale wole Wolverina >
  10. Libby

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:51.