Wróć   TheSims.PL - Forum > Paka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Paka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 341 do 350 z 535
  1. Miyoki
    09.06.2010 21:57
    Miyoki
    No, niestety czasem ciężko się zgrać. Szczególnie taką wiekszą ekipą.
    A jak ja w palanta dawno nie grałam
    Ostatni raz to chyba w podstawówce (z 6 lat ).
    A lubiłam tę grę.

U mnie zawsze każą chować wszystko, oprócz kartki i długopisu. Chociaż czasem piórnik pozwalają zostawić
    Ja nie ściągam w zasadzie. Ostatni raz to na matmie przedwczoraj z tych logarytmów (bo zawsze biorę kartkę na brudnopis), gdyż wzorów nie mogłam zapamiętać.

No, złe fatum. Albo zła matma :c
    Albo to i to ^^

Tyle wysiłku psychicznego, co Ty i w ogóle w tym roku pod koniec semestru to ja też nie miałam. Wykończona jestem psychicznie, matma mi się śni po nocach (dzisiaj śniło mi się, że dostałam jedynkę z matmy, no i bach: dwie pały), a w tych snach rozwiązuję zadania. Mój mózg w ogóle podczas snu nie odpoczywa

Masz rację, chcemy wakacje!
    Bardzo chcemy
  2. Paka
    09.06.2010 18:02
    Paka
    A chyba nawet w palanta nie graliśmy...xd ekipa znów sie posypała

Ja dziś poprawe z matmy zawaliłem... nawet nie zdążyłem napisać
    Bo książka była obok mnie otwarta i niby ściągałem x.X
    Ale dziś mi 5 wpisała za testy próbne i powiedziała że mam tą 5, a teraz nie wiem juz co mam ;SS...
    Widzisz, mamy jakieś złe fatum z matmą

Jezdy ty już matura...
    Czyli trudna jak 5 osób

Ja jutro musze napisać kartk i poprawe, w pon też 2 spr...
    Mammooo , takiego wysiłku psychicznego w roku nie miałem o.O
    Żeby to już mieć za sobą....

Już chcemy wakajce, nie?
  3. Miyoki
    09.06.2010 14:27
    Miyoki
    I tylko 5 osób z mojej klasy zdało tą maturę próbną!
    A ona gada "To nie był trudny sprawdzian. Na prawdziwej maturze będzie dopiero trudny". A gówno prawda, bo tegoroczna matura była prościutka i z palcem nie powiem gdzie bym ją zdała. Tak samo jak sobie próbną maturę w internecie zrobiłam. To bez żadnego przygotowania, bez przypomnienia wzorów z łatwością zdałam maturę. Więc niech mi nie wciska kitów! >.<
    No i dodatkowo nie dodała mi z tej próbnej matury paru punktów, bo nikt nie wiedział jakie zadania miał dobrze, ale ja wiedziałam ile miałam mieć dobrze, więc jak doszło do tej liczby, to potem się okazało, że liczba zaliczonych zadań jest większa.

No i tak się stało, że muszę poprawić gdzieś ze trzy sprawdziany z matmy w przyszłym tygodniu, żeby zdać (bo więcej nie dam rady). Myślę o jakichś korepetycjach na weekend :/
    Moje oceny są jednym słowem tragiczne.
    Ale pisz tam co u Ciebie
  4. Miyoki
    09.06.2010 14:26
    Miyoki
    Heeej, Paczuszko
    Co u Ciebie?
    Miałeś mi napisać jak było na palancie

Nigdy tofu nie jadłam jeszcze
    Ale słyszałam, że jest niedobre.
    Ale może trzeba będzie spróbować, ale.. się boję ^^'

Ja ogólnie dzisiaj się mocno zdenerwowałam, bo oceny z matematyki, jak już mówiłam mam kiepskie. Z poprawy dostałam 3+
    Ale za to z poniedziałkowego sprawdzianu z logarytmów (uczyłam się też coś jak 6 godzin) dostałam jedynkę... Coś ona mnie oszukuje, bo wyniki miałam dobre, ale zapis zły.
    No i z próbnej matury z matematyki wczorajszej, która była na serio trudna dostałam 1 ;x
  5. Paka
    03.06.2010 10:57
    Paka
    Mogłabyś jeść tofu z grilla ^^ hee;p
    O kurde, jak ty wytrzymałaś te 9 godzin katorg?? o.O

Nie nie widziałem kuzyna, dzień przed Dniem MAtki sie urodził ;d
    Widziałem zdjęcia i jest taaki fajny x33

Wiesz, to frajda jest, bo sie pobawić można, przy rowerze też sie bawić niedługo będe, wymienić wszystko, polakierować na kolor znów bo mi wyblakł xd
    Frajda ^^

I dziś chyba gramy w palanta z całą zgrają z osiedla
    pierwszy raz w tym roku ^^ woohoo
    Jak ja lubie tak grać z kumplami ^^

Ok Miyo, kończym, napisze Ci jak było na palancie^^
    Trzymaj sie;]
  6. Miyoki
    31.05.2010 23:03
    Miyoki
    O grilla miałeś :<
    Faaajnie, też bym sobie zrobiła. Tylko..hmm.. Ja to mam z takimi rzeczami problemy, bo co bym jadła na takim grillu, jeśli jestem wegetarianką? ^^'

Ja z matematyki się uczyłam tyle wczoraj, że chyba nigdy się tyle godzin nie uczyłam z czegokolwiek (od 17 do 2 w nocy x_x). Ale przynajmniej wiem o co chodzi i może będę miała z poprawy minimum 3 ^^

Gratuluję kuzyna!! Dzisiaj się urodził?
    Już go widziałeś?

Obwód głośnikowy? Długo to może Tobie zająć? Dobrze, że ja nie muszę się takich rzeczy uczyć (tzn. może i powinnam się znać na takim czymś, jak i na kompach, ale to trochę zbyt skomplikowane jak dla mnie i prędzej bym coś zepsuła). Zawsze sobie jakiegoś mężczyznę do pomocy wezmę ^^
  7. Miyoki
    31.05.2010 23:00
    Miyoki
    O właśnie
    Miałam Ci szybko odpisać - ale gapa ze mnie :x

Na film z Phillipem nie mam po co iść, bo już byłam wczoraj, a oni chcą na Księcia Persji, na którym nie byłam, ale niekoniecznie chce mi się marnować kasę.
    A jak czytałam o twojej krwi z nosa, to akurat jadłam x_x
    Kiedyś mi też często leciała, ale od dłuższego czasu jest ok, co mnie dziwi ^^

Czemu mówią na Bobrowo Jachna? o_O
    Ja mam w Olsztynie do wyboru na plażę chyba z 4 jeziora (Skanda, Krzywe, Długie, Żbik) - przynajmniej tyle kojarzę i są najbliżej, bo w zasadzie w obrębie miasta :3
    Fajnie, że przynajmniej jest gdzie iść popływać
  8. Paka
    31.05.2010 22:47
    Paka
    Kuzyn mi sie urodził ^^
    I będe budował obwód głośnikowy w pokoju
    Musze sie wiele nauczyć ... ;d
  9. Paka
    30.05.2010 09:36
    Paka
    Aaa i jeszcze dziś jade do mamy do Piły, żeby uczcić dzień dziecka ;d
    Troche szkoda, bo fajna pogoda i by sie znów fajnie w siate grało
    O i jeszcze grilla wczoraj zrobiłem^^
    Ale chyba godzine rozpalałem i w ogóle wszystko przygotować to tylee czasu o.O
    Dobrze, że ja już mam z głowy tego grilla^^
  10. Paka
    30.05.2010 09:31
    Paka
    Może pójdziesz z nimi na ten film z Phillipem?
    (o ,akurat krew mi z nosa zaczęła lecieć ;D)
    Wczoraj tak fajnie nam sie w siate graało
    Wkońcu mieszane drużyny zrobiliśmy ;p
    (bleh, ciągle czuje ten smak krwi w buzi, jak skończe ide sie ogarnąć xD)
    Gwda to rzeka mała;p wpływa chyba do Noteci, ale wokół Piły są jeziora, jak np Płotki , a tu niedaleko nas jest Kopcze ( kiedyś znane w prawie całej Polsce ) i Bobrowo, ale i tak wszycy Jachna na to mówia ;d ( ch czy h? nie wiem ;d )

No to trzymaj sie Miyo, odpisz szybko

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:30.