Wróć   TheSims.PL - Forum > Paka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Paka i Miyoki
Wiadomości odwiedzających od 361 do 370 z 535
  1. Miyoki
    15.05.2010 15:59
    Miyoki
    No postarajmy się
    Będziemy mieli dla siebie włączony przekaz myśli i jakoś damy radę

W ogóle weźźź :<
    Tak chciałam mieć dobre oceny, ale jak mi dają 3 prace klasowe na poniedziałek (niemiec, chemia, matma), prace klasowa na wtorek (biologia) i jeszcze jedna na czwartek (matma) + przeczytanie Wesela na wtorek (gdy nam o tym wczoraj powiedziała), kiedy jest kortowiada i praktycznie mam czasu niedużo po południu na naukę (teraz to tylko 2 godziny), a jutro mój brat cioteczny ma komunię i muszę na nią iść, a potem wiadomo, że się idzie gdzieś zjeść etc, to znowu będę miała mało czasu na naukę tak ciężką :<

HELP
  2. Paka
    14.05.2010 18:56
    Paka
    Uaaa
    Musimy sie postarać o te 5 ;]]]
    Jestem z Tobą
  3. Miyoki
    13.05.2010 23:01
    Miyoki
    No w sumie to trochę prawda
    Ja się dzisiaj wkurzyłam, bo z geografii mam oceny:
    6,5,5,5|5,4,1 (po kresce z tego półrocza), z czego wszystkie są za sprawdziany i pracy klasowe, tylko ta jedynka za brak ćwiczeń, bo jak przyszłam dużo wcześniej na lekcje, żeby specjalnie skserować ćwiczenia, to akurat pech chciał, że kserokopiarka nie działała :/
    I ona mi postawiła proponowaną ocenę 4!
    Ja się zastanawiałam czy od razu wstawi 5 czy może postawi między 4 a 5, ale nie :/
  4. Paka
    13.05.2010 16:45
    Paka
    No ale wiesz, to gimnazjum ;p
    Łatwo osiągnąć 4,74+
    Więc musze się postarać
  5. Miyoki
    12.05.2010 21:00
    Miyoki
    O, maślane są dobre :3

Też mi tragedia - nie mieć średniej powyżej 4,74 xDD
    Ja tam jakbym miała średnią 4.0, to bym z radości skakała
  6. Paka
    12.05.2010 16:53
    Paka
    Maślane 3

Mi w szkole też idzie całkiem całkiem. Chyba w tym roku nie będe miał średniej powyżej 4,74 ;d
  7. Miyoki
    12.05.2010 14:46
    Miyoki
    Jak tego dokonałeś? ;>

A jakie to były ciasteczka? Takie zwykłe, kruche, czy jakieś inne? :3

W szkole mi idzie całkiem nieźle, póki co może mi grozić 1 z matmy i fizyki, ale tylko MOŻE grozić, więc spoko. Nie dopuszczę do tego ;>

Dzisiaj miałam fajnie, bo idę na PO i byłam tylko ja z koleżanką. Pomyślałam, że może nie mam mieć w tej sali lekcji albo coś, ale przyszedł nauczyciel. Byłyśmy tylko we dwie, więc stwierdził, że nie będzie się wygłupiać: możemy iść do domu i dodatkowo wstawił nam po 6
    W końcu ktoś nam to wynagrodził! ;D

A jak Tobie idzie?
  8. Paka
    12.05.2010 12:55
    Paka
    Dziś mi sie udało zostać w domu ;p
    Chociaż mama i tak mi kazała iść
    I niedługo zamierzam jakieś ciastka zrobić, bo kumpela raz zrobiła i polubiłem je
    A jak Ci w szkole idzie?
  9. Miyoki
    11.05.2010 23:35
    Miyoki
    Hej.
    Jak tam po weekendzie?

No wiesz.. Jakby to nie była rozprawka, to byłoby to opowiadanie lub charakterystyka ^^
    W każdym razie wszystko ma mieć ponad 250 słów, więc czy to rozprawka czy co innego, to nie ma zbytniej różnicy

No właśnie nie ma sensu kable przełączać, bo równie dobrze wtedy bym mogła grać na tym drugim stacjonarnym, który jest lepszy od tego pierwszego.
    Po prostu chodzi o to, że na stacjonarnym stale ktoś jest.
    Jak nie brat, to tata.
    Najwyżej bym mogła sobie godzinkę pograć xd
    A w tyle to ja buduję dom

A GTA znam ^^
    Sama nie grałam (chociaż coś tam próbowałam jechać, bo brat mi dał), ale ogólnie to raczej się przyglądałam.
  10. Paka
    07.05.2010 13:00
    Paka
    No rozprawka mnie wkurzyła, bo nie lubie długich prac. Ale spoko, dobrze poszło ;p
    A nie możesz postawić drugiego kompoa obok 1 i tylko kable przełączać? Moja kuzynka tak robi ;p I też mam tylko ts2 ;S

A inne gry to GTA IV ;p

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:54.