Wróć   TheSims.PL - Forum > Bush
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Bush i Gold_Chocolate
Wiadomości odwiedzających od 371 do 380 z 396
  1. Gold_Chocolate
    31.05.2010 18:40
    Gold_Chocolate
    No ludzie to akurat spoko są i będą tak sądzę. Myślę , że wszystko będzie ok. Tylko chyba pierwsze dni będą najgorsze bo bd się trzeba przyzwyczaić do nowych nauczycieli , przedmiotów i wgl. : )) No mi też już zaczyna się mojej szkoły odechciewać przez te wszystkie dzieciaki.... nie uważam się za jakąś super dorosłą ale niektóre klasy np. 4 to jest porażka. a Ty w której jesteś klasie ?
  2. Bush
    31.05.2010 18:38
    Bush
    A właściwie skad jesteś?
  3. Bush
    31.05.2010 18:35
    Bush
    Jap.
    Gimnazjum wcale nie jest takie straszne jak ma się spoko ludzi. Wiem z doświadczenia.
    A podstawówa to totalne dno. Zobaczysz, zaczną się schadzki, potem wspólne podróżowanie do centrów handlowych, kin i nnich miejsc.
  4. Gold_Chocolate
    31.05.2010 18:29
    Gold_Chocolate
    Hehe zależy jaki taniec Ja np. nie znoszę baletu i tych badziewi ale za to zakochałam się w Hip-Hopie.. No a spontan to w tej dziedzinie rzecz naturalna... ;] Ale teraz będe miała na to mniej czasu.. kończę 6 klasę i zacznie się gimnazjum... Hehe pocieszenie takie , że moi fajni koledzy (i koleżanki ) są w tym samym gimnazjum a Ci w moim wieku może trafią ze mną do klasy Ale aktualnie jak już pewnie wiesz mam faze na grafike ;D
  5. Bush
    31.05.2010 18:27
    Bush
    Buuuu, nienawidzę tańczyć! Kiedyś tańczyłam, moze było fajnie, ale teraz... nie moja działka.
    Tylko dance hol - jak już i tylko totalna improwizacja.
    Tak to mogłabym tańczyć bez kończa. Zero układów, czysty spontan.
  6. Gold_Chocolate
    31.05.2010 18:23
    Gold_Chocolate
    Patrz poniżej do tego dodam , że jestem uparta jak osioł kocham tańczyć , występować No i nie znoszę się uczyć.. a kujonów nie toleruję ;]
  7. Gold_Chocolate
    31.05.2010 18:21
    Gold_Chocolate
    Z chłopakami mam podobnie A widzę , że uśmiech i czekolada to nasze wspólne cechy Mnie zawsze ludzie uważają za "niepoprawną optymistke , która wszystko widzi na różowo " No i muszę się przyznać jestem straszną romantyczką choć czasem ... wolę jakieś ostrzejsze np. filmy ,czy muzykę. Zależy od humoru.. no i wgl. jestem troszkę szurnięta ;]
  8. Bush
    31.05.2010 18:18
    Bush
    A ty? Jaki masz charakter?
  9. Bush
    31.05.2010 18:17
    Bush
    Hmmm, wesoła, asertywna, czasem wredna, lubię się porządnie pośmiać. Uwelbiam filmy sensacyjne i Nicolasa Cage'a. Nieokrzesana, szalona i baardzo oryginalna, mam 6 dziurek w uszach.
    Kocham czekoladę, ale jestem uzależniona od suszonych bananów.
    Lubię, gdy coś sie dzieje, zero codziennej rutyny.
    Nie nawidzę "wszystkowiedzących", wiesz, kujonów.
    Pyskuję nauczycielom, lubię stawiać na swoim.
    Do tego wiecznie uśmiechnięta.
    Kocham punk rocka i kolor różowy i czarny.
    Co do tych chłopaków: zdarza się, ale nie ci co bym chciała...No ale czasem tak, szczególnie na obozach.
  10. Gold_Chocolate
    31.05.2010 17:57
    Gold_Chocolate
    No,no ;D To ładna musisz być.. przyznaj się chłopcy przy Tobie szaleją hehe a ja na tej fotce akurat mam kucyki ale zazwyczaj włosy mam rozpuszczone A jakbyś miała siebie opisać z charakteru to jakbyś to napisała ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:47.