Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i Invidia Semper
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 51
  1. Invidia Semper
    18.04.2010 20:55
    Invidia Semper
    nie, u mnie nie ma 20 zdjęć Mam na myśli inne incydenty, nawet z przeszłości pamiętam Livkę, denerwującą się o to samo, teraz ją rozumiem
    cholera, tylko nie ma kogo straszyć, bo nikt tam nie zagląda!
  2. Sandy
    18.04.2010 20:51
    Sandy
    nie od dziś wiadomo, że największą popularnością cieszy się kilka nieskładnych zdań z 20 takimi samymi, kiepskimi zdjęciami, co jest nieco irytujące - odnosisz to sarkastycznie do siebie, czy miałaś na myśli coś konkretnego?
    Poczekaj trochę, czytelnicy jeszcze się rozkręcą. Postrasz ich trochę, a zobaczysz ile sprzeciwów się pojawi
  3. Invidia Semper
    18.04.2010 20:44
    Invidia Semper
    nie od dziś wiadomo, że największą popularnością cieszy się kilka nieskładnych zdań z 20 takimi samymi, kiepskimi zdjęciami, co jest nieco irytujące
    ale masz rację, 2 rozdział mam gotowy w 75% dlatego go dodam, razem z Twoją osobą, ale potem nie obiecuję co będzie;p:/
  4. Sandy
    18.04.2010 20:33
    Sandy
    Nie zrobisz mi tego!
    Wreszcie znalazło się jakieś nowe, sensowne FS, a ty nie chcesz go kontynuować?
    No i obiecałaś mi, że gdzieś tam w trakcie się znajdę, więc trzymam cię za słowo
  5. Invidia Semper
    18.04.2010 13:26
    Invidia Semper
    jakoś sobie poradzę;] Ale jeżeli sytuacja się nie zmieni to nie widzę sensu kończenia II rozdziału
  6. Sandy
    17.04.2010 19:02
    Sandy
    Nie przejmuj się - zawsze tak jest. Najpierw wielki szał bo prolog, nowe FS i w ogóle, a potem nikt już nie ma czasu komentować.
    A mnie tam wcisnąć możesz jako Sandy (i nikt się nie zorientuje, że to skrót od imienia
  7. Invidia Semper
    17.04.2010 18:55
    Invidia Semper
    dziękuję Ci bardzo, muszę teraz, wedle obietnicy gdzieś wcisnąć Sandrę;p
    Kiedy będę robić zdjęcia to zmienię obrazy, ale I odcinek cieszy się tak dużą popularnością, że nie wiem, czy coś dalej z tym robić
  8. Sandy
    17.04.2010 12:23
    Sandy
    Znalazłam!
    http://www.mediafire.com/?wlkd2i51yuu
    http://www.mediafire.com/?tkmzmjhnzky

Sprawdziłam oba. Są to recolory obrazu "Robótka babuni" firmy Kraken (czy jakoś tak).
    Jak coś jeszcze znajdę to podeślę ci linka
  9. Invidia Semper
    11.04.2010 20:46
    Invidia Semper
    Heh, tą bawełnę to podałam jako przykład, wlicza się wszystko, co pasuje do gabinetu prezesa firmy handlującej tkaninami xD
  10. Sandy
    11.04.2010 20:31
    Sandy
    Hej, odnośnie obrazów przedstawiających wyrób bawełny... Wliczają się także wykresy i zbieranie jej?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:15.