Wróć   TheSims.PL - Forum > haughton
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy haughton i Björk
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 55
  1. Björk
    23.09.2008 14:34
    Björk
    Gratulacje z powodu 666 posta
    jesteś ode mnie lepsiejszy
  2. haughton
    23.09.2008 13:13
    haughton
    Ja zawsze na Forum siedzę, i właśnie się zorientowałem że piszę w tym shoutboxie sam do siebie. KUL pełną gębą.
  3. Björk
    23.09.2008 10:01
    Björk
    Zakładam, że jesteś w pracy i na forum o simsach siedzisz????!!!!
    No chyba jesteś KUL

I law Ju
  4. haughton
    22.09.2008 22:34
    haughton
    Połowa Forum jest po angielsku, nie narzekaj.
  5. Björk
    22.09.2008 22:31
    Björk
    czego ???!!!

Przecie wie jak stoje z pisanym inglisz

ju beder goł tu de sekond pejdż ow riwer
  6. haughton
    22.09.2008 22:29
    haughton
    Taa, i bądź tu szczery z kobietą... Droga Pani, na komplementy nie odpowiada się "NO SORY"! How rude!
  7. haughton
    21.09.2008 22:19
    haughton
    No i popatrz, jaka z Ciebie gaduła. Nabiłaś sobie już ponad 1000 postów <żółknie z zazdrości>.
  8. Björk
    20.09.2008 15:19
    Björk
    Dzięki, ale nie mam nic wspólnego z Katolickim Unwersytetem Lubelskim
  9. haughton
    20.09.2008 11:00
    haughton
    Jesteś KUL, nawet w takie dni jak wczoraj.
  10. Björk
    19.09.2008 19:33
    Björk
    Jakbyś nie czytał

ilu użytkowników forum potrzeba, żeby zmienić żarówkę?[*]1 aby zmienić żarówkę i napisać, że żarówka została zmieniona[*]14 którzy podzielą się podobnymi doświadczeniami przy zmienianiu żarówki i napiszą o tym, jak inaczej można było to zrobić[*]7 którzy ostrzegą o niebezpieczeństwach grożących przy zmianie żarówki[*]1 który przeniesie temat do działu "Oświetlenie"[*]2 którzy zaczną się kłócić i przeniosą to do działu "Elektryka"[*]7 którzy wytkną błędy gramatyczne/ortograficzne w postach na temat wymiany żarówki[*]5 którzy pojadą tych, co wytykali błędy[*]3 którzy poprawią te błędy[*]6 którzy będą się kłócić czy pisze się "żarówka", czy "rzarówka" i 6, którzy powiedzą im, że są głupi[*]2 profesjonalnych elektryków, którzy poinformują wszystkich, że mówi się "lampa"[*]15 wszechwiedzących, którzy twierdzą, że siedzieli w tym temacie i mówi się "żarówka"[*]19 którzy napiszą, że to forum nie jest o żarówkach i powinno się to przenieść do forum o żarówkach[*]11 którzy obronią temat, mówiąc że wszyscy używają żarówek, więc temat pasuje[*]36 którzy będą debatować, która metoda zmieniania żarówek jest lepsza, gdzie kupić żarówki, jakiej marki i które są wadliwe[*]7 którzy podeślą linki, gdzie można zobaczyć różne przykłady żarówek[*]4 którzy napiszą, że te linki nie działają i podeślą nowe[*]13 którzy zacytują kilkanaście postów pod cytatami pisząc: "Ja też" / "Zgadzam się"[*]5 którzy napiszą, że odchodzą z forum, bo nie mogą dłużej znieść kontrowersji wokół żarówek[*]4 którzy napiszą, że "BYYYYYYYŁO!"[*]13 którzy napiszą, żeby "szukać" zanim napisze się kolejne pytania o żarówki[*]1 który odpowie na oryginalny post po pół roku i zacznie temat od nowa[/list]

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:09.