Wróć   TheSims.PL - Forum > Marian...
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Marian... i niepokorna
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 117
  1. niepokorna
    08.03.2009 11:57
    niepokorna
    Ej dobra, wygrałeś :< zaczęłam coś tam budować, ale nim ja znajdę dobre rzeczy do domu, to ho ho!
  2. niepokorna
    07.03.2009 12:58
    niepokorna
    hm... hm... ^^'
    a jak Ci powiem, że nie umiem robić domków i że trzeba mnie szantażować/zmusić do robienia niektórych rzeczy?
  3. Marian...
    07.03.2009 12:44
    Marian...
    Gratulacje zarówno z powodu plaży jak i gry! Czekam wobec tego na jakąś stylową chałupkę w dziale "domy"...
  4. niepokorna
    02.03.2009 18:35
    niepokorna
    odzyskałam grę!
  5. niepokorna
    01.03.2009 15:06
    niepokorna
    Ha! ;D
    Byłam na plaży!
  6. niepokorna
    01.03.2009 09:55
    niepokorna
    "plażowa rozbójniczko"

byłam dzisiaj w aptece i kupiłam Ci Bilobil
    tylko bierz rozsądnie!

edit: postanowiłam walczyć ze swoją niechęcią do piachu!
  7. Marian...
    28.02.2009 23:22
    Marian...
    Referat na temat architektury i rzeźby renesansu. Kocham ten temat!

Czekam na bilobil

Dobranoc, plażowa rozbójniczko!
  8. niepokorna
    28.02.2009 23:19
    niepokorna
    Dlatego straciłam wiarę w miłość

Dobraliśmy się - oboje nie mamy połówki i ich nie potrzebujemy

a z czego referat?

Branoc!
    ja Ci kupię
  9. Marian...
    28.02.2009 23:16
    Marian...
    A, no tak, po tak traumatycznym przeżyciu też bałbym się wyjść na plażę

Sądzę, że nie naiwna czy głupia, tylko po postu młoda. Młodsza. I to wystarczy. Nierzadko robi się z pełną świadomością i rozwagą rzeczy, które z biegiem czasu uznaje się za wygłup z młodości. Tyle, że to ni przypiął ni wypiął nie pasuje na wygłup, a raczej na... jak to ująć... no... powiedzmy... przeżywaliście coś, co było zupełnie nieadekwatne do wieku. Ja mam lat 18, możesz pomyśleć, że upierdliwiec jeden, ledwie dowód osobisty powąchał, a już się za doświadczonego życiowo uważa i kazanie wygłasza, ale ja po prostu piszę co myślę. I tyle.
    Na pewno ta historia była czymś ważnym mimo, że nic z niej nie wyszło, bo nie mogło. Wierz mi, nie znam osoby, która w wieku młodszym niż ja teraz jestem, znalazła partnera z prawdziwego zdarzenia, a nie "dziewczynę/chłopaka, którym można pochwalić się znajomym".
    Nie znam Twojej sprawy, ale sądzę, że to nie może mieć teraz wielkiego znaczenia. Tym bardziej, że napisałaś: "nie wiem, co wtedy w nim widziałam". Było minęło, nie ma się co rozżalać, chłopa w kraju nie brakuje, zawsze sobie coś wybierzesz, jak nie ten, to inny, sam się napatoczy.

Jeśli Cię to pocieszy, ja też nie mam dziewczyny. I nie miałem. A też mogłem. Nie chciałem. Bo i po co? Miłość nastolatków to zwykła fatamorgana. Przynajmniej według mnie takie coś jest pojęciem wirtualnym, choć nie jest w sumie niczym złym. Nie należy się przejmować.

A teraz zastanawiam się, czy cokolwiek z tego referatu, który właśnie utworzyłem, można zrozumieć...:/
  10. niepokorna
    28.02.2009 23:06
    niepokorna
    Dobrze, jak będziesz miał czas, to pomęczę Cię jutro ^^

Dobranoc proszę pana >

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:12.