Wróć   TheSims.PL - Forum > Łezka
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Łezka i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 45
  1. Lubie
    05.02.2014 10:22
    Lubie
    ze masz tak wielka wyobraznie i wciaz wierzysz, ze woda wygra z ogniem. :*
  2. Łezka
    04.02.2014 23:19
    Łezka
    Z czym mam tak fajnie i czego miałbyś mi zazdrościć?
  3. Łezka
    03.02.2014 21:44
    Łezka
    No to widzisz... Ósmy Cud Świata osobiście bardzo lubię. W TS3 jestem wieloma rzeczami zauroczony, lecz niektóre mnie zwyczajnie denerwują. Mimo wszystko gram w TS3 nieprzerwanie od czerwca 2009 roku. Forum jest przydatne, można nawiązać ciekawe znajomości. Żałuj, że nie poznałeś forum moich czasów - 2008, 2009 rok - to była złota era forum. Wtedy było mnóstwo zainteresowanych, dużo osób pisało, udzielało się, było zwyczajnie przyjaźnie, a jednocześnie wesoło.
  4. Lubie
    03.02.2014 21:31
    Lubie
    znam Osmy Cud Swiata. gralem kiedys

o simsy. grac jako grac to ja nie potrafie, jedynie usiasc, zbudowac cos, porobic zdjecia simom to tak.
    simsy odkrylem przez przypadek, kolega dal mi sie ta plyte z gla w podstatowce, czyli jakies... 9 lat temu? cos takiego. pamietam jeszcze mu plyty nie oddalem bo sie balem przyznac, ze sie porysowala heh
    dluuuugo nie gralem w simsy, ale jak juz dostalem lepszy komputer, zainstalowalem ts3 i znalazle. to forum. dobrze, ze wtedy wlaczylem internet, bo nie wiemjak by moje zycie teraz wygladalo ;p
  5. Łezka
    03.02.2014 21:25
    Łezka
    Znam ich serię. Ja jeszcze widziałem SR3 u KinyCzewy, u Młoteczki... Świetna gra... Czasem jak mnie najdzie ochota to gram sobie w Ósmy Cud Świata - gra stara jak... jak świat na zasadzie The Settlers, ale wcielasz się w rolę "kierownika" osady Wikingów, masz misje, które polegają na odbudowywaniu ośmiu cudów świata. Oczywiście TS3 także jest jedną z najczęstszych moich alternatyw. Jakoś nie umiem się z tą grą rozstać - przez tyle lat... Lat 9 - licząc od początków mojej przygody z TS2. A Ty? Kiedy odkryłeś simsy?
  6. Lubie
    03.02.2014 21:17
    Lubie
    SKKF miał serie z tego z Madzia, wiec ogladalem. Bardzo mi sie spodobalo.
  7. Łezka
    03.02.2014 21:01
    Łezka
    Rozpisywanie bywa czasem moją domeną... Oczywiście SR3 jest godny polecenia nawet jeżeli nie masz nikogo do współpracy - sam realizujesz kampanię, a nie mniej jest przy tym zabawy niż byłbyś z kimś w parze. U którego z youtub'erów oglądałeś? Pytam, gdyż sam kilku oglądam.
  8. Lubie
    03.02.2014 20:19
    Lubie
    a zes sie rozpisal. :p
    kocham styl prosto z lat 40 XX wieku. te kropki i wgle aww

a SR ogladalem na YT :p swietna gra, ale nie mam z kim grac, sooo nie pedzi mnie do zakupienia jej
  9. Łezka
    03.02.2014 19:55
    Łezka
    Mafia II - świetna gra, niezwykle klimatyczna, jeżeli lubisz atmosferę lat 40/50-tych XX wieku jest to gra dla Ciebie, minusem jest na pewno krótka fabuła, lecz bardzo wciągająca. Dla mnie osobiście największym plusem tej gry są pojazdy, stara motoryzacja to mój żywioł, ponadto genialna fizyka gry, symulacja zniszczeń, grafika też zasługuje na pochwałę. POLECAM!

Saints Row: The Third to zupełnie inna bajka, parodia GTA, Mafii oraz różnych gier po trochu. Wybitna... tylko tyle mogę napisać... czarny humor, nonsens sytuacyjny, komiczna fabuła, to gra dla lubiących nutę surrealizmu i w miarę nieograniczone możliwości rozgrywki, ponadto możliwy jest co-op, czyli tryb kooperacji, który tak naprawdę może przerodzić się w tryb walki między graczami/znajomymi - świetna propozycja na długie godziny wspólnej radochy, ubaw po pachy masz zapewniony wraz z otrzymaniem paragonu za zakup gry.
  10. Lubie
    03.02.2014 18:57
    Lubie
    no PP tez była ♥

mafia 2, slyszalem ze fajna

a SR bardzo fajny, podoba mi sie. zastanawialem sie nad kupnem, noale .

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:29.