Wróć   TheSims.PL - Forum > Malin
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Malin i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 98
  1. Malin
    05.05.2012 11:01
    Malin
    Omg, już się nie mogę doczekać tego bonusa, Ty masz jakieś boskie fotki, Vipera zlewa przy pisaniu, więc pewnie też ostatnia masakra będzie A jeśli obawiasz się Libby, to chyba znaczy, że i Dante na tym zdjęciu się pojawia, ahahah xD
    A o namiary na wspomniany link bardzo proszę
  2. rudzielec
    05.05.2012 10:34
    rudzielec
    szczerze mówiąc, to czasami mam czas, ale właśnie wtedy kiedy go mam, kombinuję nad jakimiś fajnymi fotkami F4 albo coś w tym stylu
    jestem uzależniona od pstrykania zdjęć, uwielbiam robić jakieś różne śmieszne foty, ostatnio zrobiłam takie zdjęcie Fantastycznych, że gęba mi się śmiała za każdym razem jak na nie patrzyłam xD w sumie to nikomu nie pokazywałam tego zdjęcia jeszcze, ale dodam je do bonusa z F4, Libby to mnie pewnie poćwiartuje za nie, no ale raz się żyje xD
    Co do niecenzuralnych fot, to stykłoby się zrobić kilka fajnych...
    kiedyś trafiłam na jakiś mod na stronie "paysites..", wchodzę do gry, klikam na swoją simkę, a tam pisze "have sex in.." i są opcje: "couch, standing, counter" i jeszcze kilka innych oczywiście wypróbowałam xD i w pierwszej kolejności na blacie w kuchni właśnie xD
    żeby było ciekawiej, to Alią i Colinem... masakra, mówię Ci :>
    szczególnie, że wszystkie moje simy płci męskiej mają przyrodzenia... xD
    dam Ci namiary jak chcesz
  3. Malin
    05.05.2012 09:43
    Malin
    No ja się nie dziwię, że nie miałaś czasu dłużej nimi pograć, kiedy FS Cię goniło... Czy Ty w ogóle masz czas, żeby kimkolwiek pograć tak zwyczajnie, na spokojnie? Nie zazdroszczę.
    Co do tej opcji starzenia się przyjaciół, to nie wiedziałam, ale świetnie, że jest taka możliwość. Muszę się zaopatrzyć w kolejne EP, póki co, nie szalałam z nimi, bo nie wiem, czy ten komp udźwignie kolejną część. Jednak nowy komputer jest już w planach za niedługo, tak więc chyba zacznę powoli kupować resztę tych EP.
    A zdjęcia ze ślubów daj koniecznie, szczególnie te niecenzuralne do fanklubu ^^
  4. rudzielec
    05.05.2012 09:20
    rudzielec
    nie wiem w której części dochodzi możliwość zabrania ze sobą najlepszego przyjaciela do kolejnej grupy wiekowej, ale ja to mam :3
    szczerze mówiąc, to jeszcze dobrze sobie nie pograłam żadnym z tych ciach, mimo, że Marco ma już trójkę dzieci, a Colinowi urodził się synek..
    każdym tylko posmakowałam gry, bo ciągle robiłam zdjęcia do fotostory
    jak skończę BR, to przeniosę moje oryginalne simy do okolicy w której gram i tam już wyprawię im śluby :3
  5. Malin
    05.05.2012 08:22
    Malin
    Swoją drogą, niezły schiz z tymi ciachami. Panowie mieszkają wszyscy razem, bo w moim przekonaniu już na zawsze pozostaną najlepszymi przyjaciółmi i chcę nimi grać jednocześnie, a nie, że jeden się zestarzeje, a drugi ma przed sobą całe życie. To minus tej gry, że sąsiedzi się nie starzeją ;/
  6. Malin
    05.05.2012 08:19
    Malin
    Haha, no dzięki, starałam się :> Mamusia musiała być nie byle jaka, bo i tatuś boski *.* Trochę nad nią siedziałam, no i taki jest efekt końcowy. Przy blondie dla "bladej twarzy" niby też trochę czasu spędziłam, ale muszę ją poprawić, bo mi się wydaje jeszcze niegodna takiego ciacha xD
  7. rudzielec
    05.05.2012 00:46
    rudzielec
    dzięki Ci o pani!
    już się doczekać nie mogę ! :3
    bardzo ładną mamusię dla jego dziecka wybrałaś ^^
  8. Malin
    05.05.2012 00:37
    Malin
    Nie ma problemu, po porodzie trzasnę kilka zdjęć i wrzucę do tematu o dzieciach
  9. rudzielec
    05.05.2012 00:25
    rudzielec
    ahaha xD
    ej ale ja muszę zobaczyć to maleństwo, czy podobne do tatusia, także będę błagac o fotki! xD
  10. Malin
    05.05.2012 00:13
    Malin
    Ahahaha, no szok xD Siedzę tu i zlewam z tych rebusów xD Ale zgadłaś, dokładnie ten

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:37.