Wróć   TheSims.PL - Forum > Malin
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Malin i Lubie
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 42
  1. Lubie
    01.03.2012 14:20
    Lubie
    Spoko. xd
    Jak nie zapomnę. x3
  2. Malin
    01.03.2012 14:16
    Malin
    Uuu, szkoda, no ale trudno. Mimo wszystko bardzo mi się podobają, więc jak nie zapomnisz zerknąć, skąd są, to będę bardzo wdzięczna.
  3. Lubie
    01.03.2012 13:39
    Lubie
    Jak włączę grę, to dam ci namiary na te drzwi, ale one nie są "sprawne" w grze, ponieważ raz otwarte, stają się otwarte aż do wymiany. xd
  4. Lubie
    22.02.2012 12:47
    Lubie
    U... Szkoda... ;(
  5. Malin
    22.02.2012 12:40
    Malin
    Czyli to musi być brak mesha, nic innego Ci już chyba nie doradzę
  6. Lubie
    22.02.2012 12:23
    Lubie
    Przeleciałem () wszystkie odrazy z maxisa i nic. :3
  7. Malin
    22.02.2012 11:23
    Malin
    Jeśli mesh jest niepotrzebny, to bardzo często autor o nim nawet nie wspomina, ale jeśli jest wymagany, to zawsze jest o tym jakaś wzmianka, więc przeleć wzrokiem tekst w poszukiwaniu jakichś linków. Nawet bez znajomości angielskiego sobie poradzisz, wystarczy zerknąć, czy jest link i słowo "mesh" gdzieś obok No i przejrzyj te obrazy z gry, wydaje mi się, że coś znajdziesz.
  8. Lubie
    22.02.2012 10:24
    Lubie
    @up. :>
    A ten, to bym serio musiał popatrzeć na te obrazy z gry...
    A na tym MTS w ogóle nie jest napisane (albo jest tak, że nie da się od razu zauważyć) czy jest załączony mesh, czy nie, lub czy jest on maxisowy.
  9. Malin
    22.02.2012 00:47
    Malin
    Eee tam, muszą działać. Sprawdź, czy na pewno masz do nich meshe. Zobacz też, czy nie kryją się jako recolory dla maxisowych obrazów (kiedyś też myślałam, że nic mi się nie wgrało, a całkiem przypadkiem chciałam zawiesić zwykły obraz z gry i okazało się, że "pod nim" jest masę tych ściągniętych). Sprawdź każdy obraz po kolei, to trochę żmudna robota, ale może się opłacić. Jeśli nadal ich nie ma, to sprawdź w folderze Downloads, czy na pewno do końca je wypakowałeś. W plikach .rar z MTS często kryją się foldery, a w nich... kolejne pliki .rar. Mogłeś rozpakować tylko ten jeden ściągnięty plik, ale jeśli był tam folder, a w nim inny .rar, to te obiekty nie będą działać (mam nadzieję, że rozumiesz, o czym piszę ). A, a jeśli coś Ci mruga na niebiesko, to na 99% brakuje Ci do tego mesha. Zawsze sprawdzaj, czy jest napisane "mesh included" - to znaczy, że jest załączony, a jeśli "not included", to musisz go ściągnąć we własnym zakresie, ale najczęściej jest podany do niego jakiś link.
  10. Lubie
    21.02.2012 23:20
    Lubie
    Dzięki... xd
    Na TSR wczoraj wieczorem siedziałem dobre 3 godziny (do 1:30)
    A z MTS już nic nie ściągam. Pobrałem tyle ładnych obrazów i nawet jeden mi nie działa.
    A wiesz może, o co chodzi z tymi migającymi na niebiesko obiektami ?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:18.