Wróć   TheSims.PL - Forum > Rosemarie
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rosemarie i Stephenowa
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 82
  1. Stephenowa
    30.09.2012 16:38
    Stephenowa
    Haha, nie rób mu tego! Jak wróci TVD znów go pokochasz, a bohaterowie TB 'pójdą w odstawkę'.. Jak dla mnie seriale powinny trwać cały rok, bez przerw!
  2. Rosemarie
    30.09.2012 16:26
    Rosemarie
    dzieki :> chyba po tych wszystkich obejrzanych serialach damon poszedł w odstawkę albo się po prostu od niego odzwyczaiłam. XD
  3. Stephenowa
    30.09.2012 16:21
    Stephenowa
    O jak fajnie. Żeby tylko dotrzymali słowa.. Powiem Ci jeszcze, że masz uroczy obrazek w sygnaturze, Eric.
  4. Rosemarie
    30.09.2012 16:20
    Rosemarie
    mają, mają, wszystkie seriale the cw startują dopiero w październiku, ale dzieki temu później finał i niby ma być mniej przerw.
  5. Stephenowa
    30.09.2012 16:17
    Stephenowa
    Ah matko. No dobrze, bardzo dziękuję. Chyba w tym roku mają miesięczne przesunięcie, bo o ile pamiętam rok temu nowy sezon był we wrześniu..? Ale nie wiem, może się mylę. Dzięki wielkie raz jeszcze, jak fajnie że są tu ludzie obeznani w temacie.
  6. Rosemarie
    30.09.2012 16:11
    Rosemarie
    bierzesz 'edytuj miasto' klikasz na swoja rodzine i bierzesz eksportuj, pozniej masz ten plik w moich dokumentach -> electronic arts -> exports. o ile dobrze pamiętam, bo pisze z pamieci.
    pamietniki moje ukochane 11 października.
  7. Stephenowa
    30.09.2012 15:32
    Stephenowa
    Hej, mam takie pytanie.. Poproszono mnie o udostępnienie jednego z moich 'tworów' (czyt.sima), niestety ani ja, ani osoba mnie o to prosząca nie wiemy, jak to zrobić.. Jako, że na pewno Ty wiesz, może mogłabyś pomóc? A przy okazji zapytam, kiedy premiera TVD?
  8. Stephenowa
    27.04.2012 18:23
    Stephenowa
    Z tym się zgodzę, żal marnować na to i pieniędzy i miejsca na dysku, poza tym nasi simowi sąsiedzi pewnie przez przypadek byliby w to wszystko poubierani! :o
  9. Rosemarie
    27.04.2012 18:03
    Rosemarie
    ja akcesoriów nigdy nie kupiłam. szkoda mi kasy. a te z katy perry to w ogóle godne pożałowania.
  10. Stephenowa
    27.04.2012 17:55
    Stephenowa
    Teraz, gdy tyle czasu gram w 3, nie potrafię wyobrazić sobie powrotu do 2. Nie zniosłabym chyba tak okrojonego świata, poza tym do 3 mam już naściągane sporo rzeczy, a do dwójki nigdy nic nie ściągałam. >,< Chyba muszę się odzwyczaić od kupowania wszystkich simowych nowości, bo teraz wychodzą te 'słitaśne' akcesoria, których na pewno nie kupię, potem nie wiadomo jaki dodatek.. Żal miejsca na kolejne rzeczy o karierze, ja chcę 4 pory roku!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:53.