Wróć   TheSims.PL - Forum > moissonneuse
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy moissonneuse i Panna Lawenda
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 52
  1. moissonneuse
    25.04.2010 09:55
    moissonneuse
    ej, moja tez, przeczytalam wszystko, co sie dotychczas ukazalo, oprocz tych co wyszly ostatnio, w 2-3 dni. tam jest wszystko: akcja, klimat i postacie, w ktorych nic jak tylko sie zakochac ano, Michael tez jest w porzadku. Na poczatku bylam pewna, ze Claire z nim bedzie, nie wiem dlaczego ; p
  2. Panna Lawenda
    25.04.2010 09:48
    Panna Lawenda
    a ja sie nie moge zdecydowac czy wole Michaela czy Shane'a. Shane czasami mnie wkurza, bo zawsze pakuje sie w klopoty no! ale jak to facet no. a Eve uwielbiam, szczegolnie, za to, ze jest gotka jak ja : D
    dobra, moze ja jestem bardziej metalowa niz gotka (wprawdzie slucham gotyku, ale w mniejszych ilosciach, bo szczerze mowiac wole metal \m/)
    ale juz sie nie moge doczekac, az sie za to wezme : D
    pamietam, kupilam to z braku laku, zeby miec co poczytac, a potem sie tak wciagnelam, ze to jest chyba moja ulubiona ksiazka o wampirach dla mlodziezy.
  3. moissonneuse
    25.04.2010 09:43
    moissonneuse
    nie czytalam, ale zamierzam sie za nia wziac. ^^ jak tylko skoncze ere pieciorga. na razie nic szczegolnego sie nie dzieje, ale sie nie dziwie, bo taka akcja ma byc dopiero pod koniec 1 tomu i w 2 kolejnych. ale jak skoncze ere pieciorga to musze dostac wzm w swoje lapki, kocham Shane'a a Eve to rowna babka! : D
  4. Panna Lawenda
    25.04.2010 09:33
    Panna Lawenda
    ja bylam specjalnie w dniu premiery w empiku, ale nie bylo, ale w piatek jak poszlam kupic sobie w matrasie klatwe magdaleny to akurat zobaczylam, ze bylo.
    a kaplanke w bieli tez sobie zamierzam przeczytac, szczegolnie, ze kocham trylogie czarnego maga tej samej autorki. w ogole jak jej nie czytalas to ci mega polecam, bo to jedna z moich ulubionych ksiazek ^^
  5. moissonneuse
    25.04.2010 09:22
    moissonneuse
    wzm - tez chce kupic, ale nie moglam nigdzie znalezc. hmmm ale czytam kaplanke w bieli a pozostale 2 tomy ery pieciorga czekaja na poleczce, wiec mam co robic >D
  6. Panna Lawenda
    24.04.2010 18:57
    Panna Lawenda
    no ba, bo w koncu moj.
    boooze jaka rozpacz wczoraj przezylam widzac nowe wzm i nie mogac sobie ich kupic z powodu braku kasy ;___;
    ale mama powiedziala, ze w poniedzialek moze mi kupi, wiec AHAHAHA znowu sie pozachwycam moim Myrninem
  7. moissonneuse
    24.04.2010 10:36
    moissonneuse
    ojaaa, oddaj sen, wstepuje do tkaczy snow i ci go zabieram : [[[[[

a mi sie snilo, ze poszlam do liceum mimo ze nawet nie wiedzialam na jaki profil, i przez 3 dni odbywala sie uroczystosc rozpoczecia roku ktora wygladala tak ze 10 osob siedzialo przy stole w kolku XD nie no, twoj sen lepszy zdecydowanie :cccccccc
  8. Panna Lawenda
    24.04.2010 09:23
    Panna Lawenda
    snilo mi sie, ze jace sie we mnie zabujal, hihihi ^^
  9. Panna Lawenda
    09.03.2010 07:35
    Panna Lawenda
    http://creativesims.jun.pl/
    zapraszam na forum dominika ^^
  10. moissonneuse
    04.01.2010 10:18
    moissonneuse
    dokladnie : [[[[[

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:01.