Wróć   TheSims.PL - Forum > rudzielec
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy rudzielec i Bush
Wiadomości odwiedzających od 31 do 37 z 37
  1. rudzielec
    01.09.2010 01:36
    rudzielec
    Zumzoolku czemu nie odpisałaś na PM?
    ten bonus to miał być niespodzianka kurna
    i tak, jest wciąż aktualny, napiszę ci jeszcze co i jak, najpierw muszę dodać kolejną część FANTASTYCZNEJ CZWÓRKI
  2. Bush
    31.08.2010 18:27
    Bush
    Łojać, nie zauwarzyłam, że już wysłałaś zaproszenie. No, nawet i lepiej
  3. Bush
    31.08.2010 18:24
    Bush
    Łojoojoj, przepraszam, że nie odpisałam wcześniej, ale nie miałam dostępuy do internetu przez poprzedni tydzień.
    Rzeczywiście masz rację co do znajomych, możesz mi wysłać zaproszenie, bo ja nie umiem tego zrobić (och, moja inteligencja ).
    I zdecydowanie byłabym na tak co do występu Chase'a w waszym fotostory.
    Tylko musiałabyś mi powiedzieć co i jak ze zdjęciami.
    Oczywiście, jeśli propozycja nadal jest aktualna.
  4. rudzielec
    21.07.2010 19:48
    rudzielec
    Wiesz, to że ktoś pisze, że podoba mu się moje FS, bardzo mnie cieszy, ale ja jestem wobec siebie potwornie wymagająca i nie uważam, żeby było dobre... nawet mimo tylu komentarzy. Stwierdziłam, że to pewnie efekt tego, że romansidła są w modzie, bo nie wyobrażam sobie chwili, kiedy moje wypociny przebiją komentarzami arcydzieła Volturii czy Liv. Chociaż Gio już został w tyle.
    No, a co do Twojego, to na pewno będziesz miała swoich fanów, którzy napiszą o tym w dziale "ulubione FS" zobaczysz
  5. Bush
    21.07.2010 19:36
    Bush
    Łe tam, na razie się nie zapowiada na dużą ilość czytelników, ale nie tracę nadziei. Utrzymuję się w przekonaniu, ze ktoś, kiedyś napiszę w dziale Ulubione fs Łowcy cienia. Byłoby bosko, ale tylko opowiadania osób o naprawdę bombowych fs mają ten zaszczyt. I Ty mi tu jeszcze piszesz, że twój styl pisania jest gorszy niż mój. Nie wydaje mi się. Ale cieszę się, że Tobie się podoba.
  6. rudzielec
    21.07.2010 19:27
    rudzielec
    Jak dla mnie to piszesz lepiej niż ja. Mówię to całkiem szczerze. Moje wypociny to tylko kiepskie romansidło, a Twoje opowiadanie zyska sobie sporo sympatyków, bo jest w nim od samego prologu sporo akcji, która zachęca do czytania do tego jest napisane w czasie teraźniejszym co mi się bardzo podoba
  7. Bush
    21.07.2010 19:13
    Bush
    Ja przepraszam bardzo, ale jak z Ciebie kiepska pisarka, to moje wypociny równe są zeru.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:12.