Wróć   TheSims.PL - Forum > Lexi
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lexi i Meggie
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 42
  1. Lexi
    05.11.2012 20:16
    Lexi
    Piękno grania healerem Moja rola była prosta, utrzymywać przy zyciu, rzucać debuffy i spierniczać xD Też tam miałam jakieś postacie tylu soul breaker, sh, sps i sub classy ^^ Ostatnio grałam deską, ale klan mnie cisną i zamieniłam się z kolesiem na se. Mój najwyższy lvl jaki kiedykolwiek miałam to 80 Raty na serverze x4
  2. Meggie
    05.11.2012 19:31
    Meggie
    Ach supportowałaś klan
    Nie no ja pamiętam, moja pierwsza postać skończyła na 25 lvl Człowiek warrior A z moich takich głownych, najdłużej przetrwałych postaci to był sorcerer, prophet, hawkeye, gdzieś tam się przewinął TH, jakieś elfy i mroczne elfy też były. Nigdy nie dotrwałam do trzeciej profesji, za szybko się nudziłam i kiedy straciłam swój ogromny, bliski mi klan to pogubiłam się całkowicie zwłaszcza, że wróciłam po przerwie i nie dawałam sobie sama rady -.-
  3. Lexi
    05.11.2012 18:38
    Lexi
    A ja mrocznymi elfami ;d Moja pierwsza postać to był BD, kolega mi polecił jak dopiero zaczynałam, ale nie lubię tej profesji -.- Potem moją ulubioną został SE
  4. Meggie
    05.11.2012 18:08
    Meggie
    O o własnie mi o nich chodzi! Ja i tak prawie zawsze grałam ludźmi
  5. Lexi
    05.11.2012 15:50
    Lexi
    Że każda klasa tzw tanki, healerzy, itd. itp. mają własną 4 profkę. Nie wiem dokladnie bo nie grałam, a jedynie czytałam. Chodzi ci o Kamaeli ;p Albo jak to niektórzy mówią, nieloty, kury. Ta postać doszła w kronice The Kamael po Interludzie.
  6. Meggie
    05.11.2012 14:38
    Meggie
    Na Graci właśnie skończyłam, chociaż grałam na niej krótko. Jaka profesja doszła? A co do postaci nic się nie zmieniło? Nadal ludzie, elfy, mroczne elfy, orki, te małe krasnale? I jakaś chyba w Graci doszła, której nie pamiętam za cholere jak się nazywała.
  7. Lexi
    05.11.2012 14:03
    Lexi
    Weszła nowa kronika Goddess of Destruction, gdzie dochodzi 4 profesja i max lvl 99. Dla mnie Lineage kończy się na Graci Epilogue, ale Freye jeszcze przeżyję. Ja jeszcze grałam w Aiona, ale szybko mi się znudził. Moje dwa główne servery to Angakaran i Orilla na Extreme grałam bardzo krótko ze względu, że kolega bardzo namawiał. Myślę, że byś szybko ogarnęła, bo grasz dłużej, a ja po przyjściu na nową kronikę nie miałam dużych problemów. Klan mi wszystko wytłumaczył
  8. Meggie
    05.11.2012 11:45
    Meggie
    Znaczy wiesz, staż niby 5 letni, ale w między czasie były tam jakieś krótsze lub dłuższe przerwy Pamiętam, moje takie dwa "główne" serwery to było DragonNetwork i Extreme.
    Jakbym teraz miała włączyć lineage pewnie musiałabym się uczyć od nowa, tam ciągle coś się zmieniało i pewnie już bym się nie połapała, nawet nie wiem już jaka jest część z update'a
  9. Lexi
    04.11.2012 19:09
    Lexi
    To masz dłuższy staż ode mnie. Ja zaczęłam gdzieś tak na przełomie 14/15 lat, potem miałam przerwę dwa lata i wróciłam ponownie. Po prostu brakowało mi ludzi z którymi świetnie mi się grało, ale teraz to się tak jakoś rozsypało ;( Niewykluczone, że mogłyśmy grać na tych samych serverach ^^
  10. Meggie
    04.11.2012 19:06
    Meggie
    Ja zaczęłam grać jako 11latka Skończyłam jakieś dwa lata temu (obecnie mam 18).
    Przerzuciłam się od roku na League of Legends
    Dobra pogadamy o tym kiedy indziej, bo muszę schodzić

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:18.