Wróć   TheSims.PL - Forum > Extranjera
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Extranjera i Lucha
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 106
  1. Extranjera
    19.01.2012 17:56
    Extranjera
    Oj tam, oj tam x2 - może kolega "obserwuje Twoje zwyczaje" / Ja nie wiem. Ja się zawsze dzielę komputerem (nawet na 3 osoby!)
    Na religii film My możemy sobie pomarzyć Albo gadamy, odrabiamy lekcje, albo ksiądz nam robi wyrzuty i się wydziera
    U mnie? Jakoś mijają te ferie Dzisiaj obejrzałam najnowszy docinek Glee i się napatrzeć nie mogę - normalnie najlepszy w całej historii!
  2. Lucha
    19.01.2012 14:15
    Lucha
    A git! Coś się kolega z 3 klasy do mnie przestał odzywać tylko się dziwnie patrzy... Znów! Tylko teraz codziennie... Trudno się mówi... Przyjaciółka jest zdziwiona, czemu się do niej tak nagle przestałam odzywać... Ale jak w bibliotece woli komputer od przyjaciółki, to co mam zrobić?:/
    Czyli chyba jednak źle ... A i jeszcze się dobijam smutnymi piosenkami! To jest źle
    Pocieszenie na dzisiejszy dzień to to, że pan od matmy nie przyszedł na lekcję Na religii oglądaliśmy film, a ja sobie pisałam zadania z chemii
    A u ciebie co? Mam nadzieję, że lepiej niż u mnie!
  3. Extranjera
    19.01.2012 09:19
    Extranjera
    Źli to najczęściej najlepsi
    A tak w ogóle to co u ciebie słychać?
  4. Lucha
    16.01.2012 13:48
    Lucha
    Aha, czyli nie znasz! Niklaus to pierwotny wampir, mieszaniec tj. wampir i wilkołak... Jest tym złyym! A ja najbardziej jego lubię z serialu
  5. Extranjera
    16.01.2012 13:19
    Extranjera
    Raczej nie. Głównie chciałam obejrzeć, bo wszędzie są zdjęcia tych dwóch braci i doszłam do wniosku, że są przystojni i wypadałoby obejrzeć
  6. Lucha
    15.01.2012 11:34
    Lucha
    Są super! W sezonie 3 pojawia się siostrunia Klausa! I ich ojciec.... Git
    Jego siostrę gra Claire Holt z H2O... Znasz?
  7. Extranjera
    15.01.2012 11:06
    Extranjera
    Biedactwo! Musiałaś fajnie wyglądać
    Pamiętniki Wampirów, tak? Ostatnio miałam się w planach zabrać za oglądanie, ale jakoś mi się nie chciało. Zgaduję, że warto ^^
  8. Lucha
    15.01.2012 10:14
    Lucha
    Trzeba niestety, i on to słyszał .... Ale powtórzę się znowu, coś on za często przechodził koło naszej klasy, a szkoła jest dość duża i mógł inną drogą chodzić...
    Cały dzień wczorajszy spędziłam na oglądaniu 3 sezonu Pamiętników Wampirów
    Zadanie trzeba zrobić, pouczyć się i znowu oglądać
    W piątek sobie stałam w oczekiwaniu na dziadka, aż po mnie przyjedzie w totalnej zamieci!
    Stoję już koło liceum, słyszę szum i odwracam się... Oczy wielkie się nagle zrobiły, a ja pod nosem: 'Ja pier****", jak zobaczyłam co na mnie idzie.... I spadam się schować!
    Przeżyłam na szczęście, ale wyszłam z tego jak bałwan...
  9. Extranjera
    15.01.2012 08:32
    Extranjera
    Jeśli w ogóle wchodzi to jest dobrze i odpisze
    Oj tam, oj tam czasami trzeba użyć "odpowiednich" słów
  10. Lucha
    14.01.2012 10:51
    Lucha
    Jeszcze nie odpisał, ale z tego co zauważyłam to nie wchodzi zbyt często na nk...
    Nie było go w szkole! A jak siedziałam i słuchałam piosenek, to co chwila jak przechodził jego kolega to mnie koleżanka kopała i się śmiała... W końcu jego kolega się odwrócił i spojrzał na mnie, a ja akurat dość głośno powiedziałam, że jak mnie jeszcze raz kopnie to jej ... Wiem, że brzydko się wyrażam ale to się serio robiło wkurzające!
    I jego kolega coś podejrzanie często tamtędy przechodził...
    Dwie, ale był git!

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:31.