Wróć   TheSims.PL - Forum > Sheila
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sheila i Serakel
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 55
  1. Sheila
    10.10.2010 18:23
    Sheila
    W mojej szkole ruszyła taka akcja w związku z bieberomanią.Podlukali gdzieś na demotach czy komixxach i rozgłaszali od czwartku.No to postanowiłam pomócAkcja polega na tym,że wchodzisz na YT i na piosenkę Eminema bodajże Not Afraid.No i co jakiś czas odświeżasz,aby się nabijały odświetlenia aktualizowane co godzinę.No to klasowo odświeżamy ,żeby przebić liczbę wyświetleń Bieberka.Anty -fani z całej polski i nie tlyko,bo nawet z angli i Niemiec widziała kumpela.Odświeżamy,żeby pobić Biebera,ale coś nie wychodziAle cóż,dzień się jeszcze nie skończył,a jak się nie uda,to mały szacun dla Biebera,że ma tyle fanek
  2. Serakel
    10.10.2010 18:17
    Serakel
    Oczywiście, że tak, są super. Kocham koty.
    A tej akcji nie rozumiem... ale Biebera nie cierpię, i co niby piszę na tej stronie co mi ją podałaś?
  3. Sheila
    10.10.2010 13:42
    Sheila
    Wiesz,że dzisiaj jest akcja anty-Bieberowa?Obiecałyśmy sobie z kumpelami ze szkoły,że wspomożemySzczegóły na http://komixxy.pl/303537/EMINEM-VS-BIEBER . Bierzesz udział?

A poza tym,kotki w avach rządzą
  4. Sheila
    04.10.2010 06:15
    Sheila
    Tak,od Olki z wspaniałymi avami
  5. Serakel
    03.10.2010 20:14
    Serakel
    Zmieniłaś ava, fajny. Z offtopu.
  6. Serakel
    03.10.2010 12:53
    Serakel
    Ja się nie znam, ale mój brat tak, on już tyle razy naprawiał simsy, że ho ho... spytam go, ale nic nie obiecuję, bo on jak ma zły humor to lepiej do niego nie podchodzić, ale nie wiem czy mi odpowie, bo może nie chciał, to postaram się..
  7. Sheila
    03.10.2010 07:57
    Sheila
    Ooo.Wiesz,że chciałam to napisać jeszcze raz,i patrzę,a to tam jest :o
    A wczoraj nie była,sprawdzałam : ( Kurczę,dziwne.No,ale jak wesz,to odpowiedz,bo to dla mnie ważne
  8. Sheila
    03.10.2010 07:50
    Sheila
    No w niektórych miastach(twinbrook i jakieś 2 ściągnięte)I simy się nie ruszają zatrzymują w wykonywanej czynności.Czas biegnie,drzewa się ruszają,a simy stoją.I zacina się kursor.No i nie wiem co robić,bo bardzo lubię te miasta.Spróbuję dzisiaj jeszcze raz napisać.
  9. Serakel
    02.10.2010 20:52
    Serakel
    Nie mam pojęcia. A pisało coś?? Mi tak się nigdy nie stało.
    A co ci się psuje z grą?
  10. Sheila
    02.10.2010 20:48
    Sheila
    Oj pomocy!Chciałam napisać temat,bo gra mi się psuje,a ja zatwierdzam,to wyskoczył jakiś błąd i się cofnęło .Tyle pisaniaI to już drugi razWiesz,co się dzieje?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:15.