Wróć   TheSims.PL - Forum > Lucha
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Lucha i Searle
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 110
  1. Searle
    17.10.2011 13:21
    Searle
    Wiesz, że kto się czubi ten się lubi
  2. Lucha
    17.10.2011 12:28
    Lucha
    No nieźle Męczą cię odcinki z Angelem? Witaj w klubie. On jest taki wg mnie w stylu "spójrz na mnie! mam duszę i jestem wampirem! w dodatku nie potrafię się wysłowić!". Dla mnie jest kimś takim. Dzisiaj koleżanka dowiedziała się o mnie prawdy. Obgadywałyśmy, która z nas jest zakochana i w kim To było nieziemskie. Ona mówiła mi o swoim koledze z obozu młodszym o 2 lata, a ja jej o koledze kuzyna, co mi dokucza i chodzi do 3 klasy gim. , a ja do 1
    Taki los. Najbardziej dokucza to go nawet to nie mój wybór, najbardziej lubię z klasy
  3. Searle
    17.10.2011 08:17
    Searle
    Męczy mnie już jego rola. Takie ckliwe odcinki są z nim.
    Ja też cały weekend imprezowałam, bo w sobotę byłam na urodzinach kuzyna, a w niedzielę na imieninach przyszłej szwagierki.
  4. Lucha
    16.10.2011 07:02
    Lucha
    Od 4 sezonu wyjechał do L.A., dotąd pojawił się tylko w jednym odcinku, ja jestem w sezonie 5, ale coś słyszałam, że ponoć ma wrócić jeszcze chyba w 6 czy 7 sezonie Wczoraj świętowaliśmy z kuzynem i rodziną 50-lecie małżeństwa babci. Ja zadowolona jak już pierwszą flaszkę wypili, a oni nie wiadomo skąd wyciągali jedną po drugiej i pili.... O 15 kuzyn poszedł na imprezę, więc zostałam sama z kuzynką to obgadywałyśmy jego, szkołę i jego kolegów
  5. Searle
    15.10.2011 11:18
    Searle
    No to mam nadzieję, że wyleczysz się ze Spike'a
    A napisz mi, czy Angel znika w jakimś odcinku na stałe, czy on cały czas jest w obsadzie?
  6. Lucha
    14.10.2011 17:46
    Lucha
    Żyjesz tam Searle? Jestem w odcinku, w którym Dawn się dowiaduje, że jest kluczem i ... limit I stwierdziłam, że wole dokuczających mi kolegów kuzyna niż Spike. Szczególnie jednego z jego kolegów polubiłam A co u cb?
  7. Lucha
    08.10.2011 13:44
    Lucha
    W odcinku 3 sezonu 4 na dobre się pojawił. I na razie mieszka związany, u Xandra w piwnicy Teraz dobre, bo jakieś demony sprawiły, że całe Sunnydale straciło głos
  8. Searle
    08.10.2011 13:12
    Searle
    A Spike już się pojawił? W którym odcinku?
    A ja idę dziś na dyskotekę - trzeba się trochę rozerwać
  9. Lucha
    08.10.2011 12:37
    Lucha
    Hej! Oglądam już 4 sezon, co nasza Will wypowiada zaklęcie swojej woli, i mówi, że może skoro informacje Spike'a są takie ważne to niech Buffy się z nim ożeni Ale to wygląda A co u cb?
  10. Lucha
    03.10.2011 16:55
    Lucha
    Aha Ale mnie interesuje, kiedy się znów pojawi Jestem chyba chora na głowę
    Jak byłam zamyślona to niechcący napisałam długopisem niezmywalnym na zegarku Spike...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:11.