Wróć   TheSims.PL - Forum > Aoi
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Aoi i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 83
  1. Aoi
    17.11.2011 15:15
    Aoi
    Nie zwróciłam uwagi... Ale w sumie Japończycy już tak chyba mają, że są wklęśli xD
  2. ddo bwayo
    17.11.2011 15:11
    ddo bwayo
    on jest obleśny i ma wklęsłą klatkę piersiowa XDDDDD
  3. Aoi
    17.11.2011 15:08
    Aoi
    Ale ona miała być taka, więc akurat ją lubiłam xD Chociaż bywały momenty, w których mnie też denerwowała. Albo w Hanazakari z kolei nie trawiłam Sano. Wszystkie laski na niego leciały, a ja na niego patrzeć nie mogę xD W ogóle nie lubię tego aktora, jest straszny.
  4. ddo bwayo
    17.11.2011 14:25
    ddo bwayo
    nie oglądałam Kuroshitsuji więc się nie wypowiem :C wiesz, coś musiało być w go mi nam bo moja przyjaciółka ją lubiła XDD ale Go Mi Nam to jeszcze nic, ta laska co się do wokalisty przyczepiła, ona to dopiero wkurzająca była.
  5. Aoi
    17.11.2011 12:58
    Aoi
    Ja, szczerze mówiąc, już nie pamiętam xD Dawno już nic nie oglądałam, więc ledwo sobie jakiekolwiek tytuły przypominam. Ale, swoją drogą, ta pokojówka z Kuroshitsuji była chyba spoko. Tak samo nieporadna, ale to akurat przy niej było śmieszne, bo cała służba była taka sama jak ona. A nie, kurde, milion męskich facetów i jedna nieporadna dziewczynka, na którą wszyscy lecą... -.-
    Btw. tego właśnie nienawidziłam w You're Beautiful xD Trzech muzyków i jedna głupia laska, w której wszyscy się kochali (ale chyba tylko i wyłącznie z braku laku, bo nie jestem w stanie pojąć co w Go Mi Nam było tak pociągającego).
  6. ddo bwayo
    16.11.2011 19:41
    ddo bwayo
    noo, i to jej "SAAAASKEEEE" :{ między innymi przez nią nie oglądam drugiej serii naruto (drugi powód to 193484 fillerów) szczerze to nie pamiętam czy była wkurzająca, ale jak narazie spotkałam się chyba z tylko jedną nie wkurzającą chociaż minimalnie babą w anime Dx
  7. Aoi
    16.11.2011 19:29
    Aoi
    Mnie zawsze wkurzała Sakura z "Naruto". Nieporadna, ale agresywna. Badziewne połączenie. Albo ta laska z Clannad, Fujibayashi Kyou chyba. Dawno temu to oglądałam, ale to chyba właśnie ona się znęcała nad biednym Sunoharą xd
  8. ddo bwayo
    15.11.2011 19:23
    ddo bwayo
    rozumiem Cię, dlatego staram się oglądać anime gdzie nie ma za dużo bab, a jak już to żeby nie były wkurzające >D bo jeszcze jak do tych głosików dojdzie wkurzający charakter to ma się ochotę porzucić serię chociażby nie wiem jak ciekawa była .-.
  9. Aoi
    15.11.2011 10:51
    Aoi
    (ha, swoją drogą przypomniałam sobie Twój stary nick xD)
    Co do anime, to ja ostatnio ich w ogóle nie oglądam. Wkurzam się, jak tylko usłyszę piskliwy głosik którejś z bohaterek i od razu wyłączam. W dramach podobnie. Ostatnio, po dłuższej przerwie, puściłam sobie jakąś dramę japońską i mnie zemdliło, jak usłyszałam cukierkowy głos niemalże dorosłej laski xD Obrzydza mnie to, chyba się odzwyczaiłam od takich rzeczy...
  10. ddo bwayo
    14.11.2011 20:41
    ddo bwayo
    ja na kurs japońskiego chodziłam...8 miesięcy. W sumie trochę żałuję, że nie chodzę dalej, ale trochę za duża grupa była i trudno było czasem coś pojąć :{ ja z koreańskiego też prawie nic nie znam, ale ściągłam sobie do telefonu program gdzie jest pełno zdań po koreańsku i jak usłyszałam wymowę "dupajo" to stwierdziłam, że chcę taki nick >D u mnie w sumie nic ciekawego :c trochę anime ostatnim czasem pooglądałam, ale nie jakoś strasznie dużo, i gram w rollecoastera

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:19.