Wróć   TheSims.PL - Forum > Kowai-Neko
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Kowai-Neko i Annetti
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 312
  1. Annetti
    25.07.2016 20:48
    Annetti
    Ave To fajnie. Ja też już dawno wszystko pozaliczałam, dostałam się też na drugi kierunek U mnie ostatnio tyyyyle się dzieje. I to niekoniecznie w życiu, a po prostu dookoła. W simsy nie bardzo chce mi się grać. Najzabawniejsze jest to, że siedzę u siebie w pokoju, a od kilku dni żyję życiem mojego miasta (bo u mnie dosłownie wszystko słychać. Nie musiałam być na koncertach, żeby słyszeć każdą piosenkę jaką grali do pierwszej nad ranem). Teraz powinnam się wyspać, ale od zeszłej środy napływają do mojego miasta pielgrzymi, brat wsiąknął na pół dnia (okazało się, że najpierw poszedł na kręgle i wróciłby po godzinie, ale poznał jakiś Francuzów i kilka godzin on i jego kumple grali z nimi w piłkę), a teraz przy kościele obok jest chyba jakiś wieczór zapoznawczy, bo drą się niemiłosiernie. Nie wróżę sobie szybkiego pójścia spać, a to dopiero początek
  2. Kowai-Neko
    25.07.2016 20:41
    Kowai-Neko
    Cześć. O matko ile to już minęło. U mnie wszystko pozaliczane więc się cieszę wakacjami. Ostatnio przez dwa tygodnie bawiłam dwie słodkie kruszynki A co tam u Ciebie? Już po wszystkich egzaminach?
  3. Annetti
    04.06.2016 16:57
    Annetti
    Hejka Spoko, spoko. Kurczę, faktycznie dawno nie pisałyśmy, bo nie pamiętam z czego był owy kolos na początku maja xD Aczkolwiek jak na razie wszystkie pozdawałam, więc musiał pójść całkiem dobrze A jak tam poprawy?
  4. Kowai-Neko
    04.06.2016 16:11
    Kowai-Neko
    Hej, wybacz, że nie odpisywałam tak długo, ale poprawianie wszystkiego mnie dopadło. A jak ci kolos poszedł?
  5. Annetti
    08.05.2016 16:21
    Annetti
    Siemka, ano jakoś leci. Jutro mam kolosa, na którego jeszcze nie umiem, zajęcia z przerażającym gościem, na które nic nie umiem i powinnam nareszcie ogarnąć jakieś sensowne informacje na temat dymitriad, ale mi się nie chce =,= Ogólnie mało produktywnie, a u Ciebie?
  6. Kowai-Neko
    08.05.2016 15:31
    Kowai-Neko
    Cześć, jak leci?
  7. Kowai-Neko
    03.05.2016 17:59
    Kowai-Neko
    I już jest
  8. Kowai-Neko
    03.05.2016 16:43
    Kowai-Neko
    W ogóle widziałam już dzieciaki, urocze A Parys, przypomina mi mojego Gracjana http://imgur.com/7n8zA83
  9. Annetti
    03.05.2016 16:35
    Annetti
    Ohoho, widzę, że dzisiaj wysyp zdjęć w dziale, skoro tak! Ale jestem za, chętnie obejrzę sobie powiązania rodzinne xD
  10. Kowai-Neko
    03.05.2016 16:26
    Kowai-Neko
    Narazie najmłodszy z rodziny, choć kto wie czy Nataniel nie pójdzie w ślady ojca W ogóle zamierzam dziś wstawić zdjęcie drzewka genealogicznego Kaczmarków.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:31.