Wróć   TheSims.PL - Forum > Rainbow
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Rainbow i Nieidealna
Wiadomości odwiedzających od 31 do 40 z 106
  1. Rainbow
    20.05.2010 21:33
    Rainbow
    ja też ide bo musze cos zjeść i pospać (a co innego moge robić? )
  2. Nieidealna
    20.05.2010 21:29
    Nieidealna
    No wiesz, ale my na ogół nie mieliśmy tylu zadań domowych XD
    A w ogóle to jak mieliśmy z nią pierwszą lekcję to kazała nam przepisać jakąś tam informację z podręcznika, która była na pół strony O_O
    Dobra ja idę, bo zaraz moja mama wróci z pracy i będzie draka, że jeszcze siedzę przed kompem xDD
    Pa
  3. Rainbow
    20.05.2010 21:26
    Rainbow
    dwa zadania i jedna strona? pfeehehe nam kiedyś ze 3 strony babula zadała ;] moja baba od majcy to jest oszołom jakiś, ona jest tak beznadziejna, że ja nic a nic nie łapię z matmy. przeczyta podręcznik, gówno wytłumaczy, jak ktoś prosi o powtórkę to drze ryja po czym robi na nastepnej lekcji kartkówke/sprawdzian :[ mam ochotę jej nogi z dupy powyrywać
  4. Nieidealna
    20.05.2010 21:22
    Nieidealna
    Weź, my mamy taką nową od matmy, bo poprzednia zaszła w ciążę...
    Dziwna jest O_o
    Jak robimy jakieś zadanie czy coś i ktoś podchodzi do tablicy, żeby pokazać, to ona "Szybciutko, bo czas nas goni!" i nas pospiesza O.o I zamiast nam dokładnie wytłumaczyć, to leci zadanie po zadaniu -.-
    A ile zadaje
    Ostatnio nam zadała dwa zadania z podręcznika i jedną stronę w ćwiczeniach... O.O
    I przy tłumaczeniu się myli... xD
  5. Rainbow
    20.05.2010 21:16
    Rainbow
    hah ja z wf mam 3/4 a wieśniara mi groziła jedynką : o a weż wogóle ja mam takie oceny, ze zlituj sie... :p
  6. Nieidealna
    20.05.2010 21:12
    Nieidealna
    No dokładnie, jak koniec roku się zbliża to zawsze tak jest
    W ogóle to baba z matmy mi wystawiła na koniec 3! A jak wcześniej czytała, to było 4 :<
    Muszę teraz poprawić 2 sprawdziany i kartkówkę, żeby mieć 4, bo inaczej mama mi nie da spokoju -.-
    Z wf-u też mam 3, ale z tego będzie już łatwiej xD
  7. Rainbow
    20.05.2010 21:10
    Rainbow
    nuda jaka jak zwykle, czekam kiedy w końcu mi psa kupią bo mnie potarmosi przecież :p i wogóle coś się ostatnio straasznie wyluzowany człowiek zrobiłam, tyle mam zrobić, a nie robie nic
  8. Nieidealna
    20.05.2010 21:07
    Nieidealna
    No, jest taki serial o nazwie "Nieidealna"
    To fajnie, że ci się podoba. ;>
    Ja weszłam w sumie tylko na chwilę, ale mogę pogadać
    A tak w ogóle to co tam u ciebie?
  9. Rainbow
    20.05.2010 21:03
    Rainbow
    troche mi sie kojarzy z tym głupim serialem czy czymtam na disnej czanel z haną montaną czy ch...olera wi z kim. bardziej mi sie podobał ten ass...cośtam ale ten też jest ok
  10. Nieidealna
    20.05.2010 20:58
    Nieidealna
    Ano zmienił ^^
    Jak ci się podoba? :>

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:18.