Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 411 do 420 z 1814
  1. Libby
    09.08.2011 08:38
    Libby
    Klaus to zły powód . Ja go w Pamiętnikach nie znoszę .
    Damon jest boski. Na zewnątrz mega twardy a w środku ma serducho, tylko głęboko ukryte . Zawsze się zastanawiasz, co przeskrobie i jakim tekstem zarzuci a jego oczy i uśmiech to ach ... Drań, ale tak naprawdę dobry .
    Nie wiesz, który to Rick ? Nauczyciel historii, kręci z Jenną .
    Hahahaha wiedziałam, że goła klata tak na Ciebie podziała !
    Dopiero wieczorkiem? Co dziś robisz ciekawego? Dobrze by było, gdyby dziś się udało skończyć tort i wstążkę, bo jutro się pakuję i będzie kicha trochę...
    Foty z Jasonem zawsze są fajne !
  2. rudzielec
    09.08.2011 08:26
    rudzielec
    Na oglądanie "Pamietników Wampirów" już dawno się zbierałam, spodobał mi się pierwszy odcinek na TVN-nie ale potem zapomniałam o drugim chciałam zedrzeć serial ALE!! nie mogłam go nigdzie dostać, a to że pojawił się Klaus tylko mnie utwierdziło w przekonaniu, że powinnam mieć Pamiętniki na swoim kompie jak najszybciej
    Pamiętam ten tekst który powiedziała Jenny
    przewracanie oczami Damona, jest czymś co mnie intryguje cholernie
    czemu Stefan? bo Damon wsadza nos wszędzie tam gdzie go nie chcą
    Alaric? a któren to? :>

te dwa zdjęcia mnie urzekłyyy
    http://www.orgonebox.org/allegoric/w...n_%2814%29.jpg
    http://cdn.pimpmyspace.org/media/pms...e_flanigan.jpg
    drugie szczególnie
    i fajne foty z Jasonem
    wiem, że wysłałaś mi wczoraj sporo wiadomości, zabiorę sie za to wieczorkiem
  3. Libby
  4. Libby
    09.08.2011 07:22
    Libby
    Ale tapetę i tak by widział .
    Podobało mi się też "Nie zabijmy dziś nikogo. Twoje słowa" . Zresztą wszystkie teksty Damona są mega . A jak Ci się podoba Alaric :>?
  5. Libby
    08.08.2011 23:33
    Libby
    A no chyba, że tak .
    Bo zaczęłaś oglądać dla Klausa, który będzie kiedyś tam a nie dla historii .
    Stefan bardziej Ci odpowiada? Czemu?
    To są właśnie cudnbe oczy Damona i trik okiem . Ach ! I jeszcze ten uśmiech . Uwielbiam, gdy Damon i Stefan udawali siebie nawzajem i gdy Jenna stwierdziła, że Damon jest fajny. Ten się tak fajnie uśmiechnął, na co Elena, że to dupek a on tak fajnie przewrócił oczami .
    Heh, muszę uciekać... Będę rano .
  6. rudzielec
    08.08.2011 23:23
    rudzielec
    z jakich złych pobudek?
    szczerze mówiąc wolę Stefana, choć mi się nie podoba
    u Damona podoba mi się to teatralne przewracanie oczami, zabija mnie tym *.*
    tapetę? ja mam swój komputer
  7. Libby
    08.08.2011 23:20
    Libby
    Bo Ty zaczęłaś oglądać ten serial ze złym nastawieniem i ze złych pobudek ! Jak byś oglądała jak należy, to byś była albo za Damonem, albo za Stefanem.
    W 11 podobał mi się tekst o próbowaniu, "In Georgia" . Piękne oczy Damona na moment przed lub po obudzeniu się Eleny w aucie. No i odebranie telefonu od Stefana przez Damona oczywiście
    Co Twój mąż na taką tapetę ?
  8. rudzielec
    08.08.2011 23:13
    rudzielec
    jestem zdziwiona wręcz, zachowaniem Damona pod koniec O.O
    zaczął przepraszać i wgl. co do niego nie pasuje, chyba zaczyna mu odbijać
    ta zaraza nadal mnie denerwuje
    ale ogólnie jest ok

o taaak, ustawię sobie gołą pupcie Klausa na tapetę i od razu po włączeniu kompa będę mieć lepszy humor
    jakoś nie wzbudził u mnie emocji ten 11 odcinek, chociaz podobało mi się, jak Ellen z Damonem pili razem w tym barze
  9. Libby
    08.08.2011 22:58
    Libby
    Skoro obejrzałaś już całą pierwszą serię, to na pewno przekonałaś się do Damona ^^. Przyznaj się ! Teraz oceń Damona, bo będzie bardziej obiektywnie, choć trochę . A Klausa będziesz podziwiać potem .
    I czemu od razu gada ?
    Jak Ci się podobał 11 odcinek :>?
  10. rudzielec
    08.08.2011 22:46
    rudzielec
    muszę ocenić charakterek tego gada z charakterkiem Klausa, wtedy Ci powiem co sądze o Twej zarazie

goła dupcia blondasa, to jest najlepsza rzecz przed snem
    skończyłam oglądać już całą pierwszą serię
    eh mam humor jakiś stępiony, nie wiem czemu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:01.