he he tak to już bywa kiedy człowiek nie zapoznaje się z zasadami
oki, ja lecę dopracować bonus dzisiaj wieczorem będzie go można zobaczyć w nowym temacie fanclubu, dam Ci znać żebyś mogła go zobaczyć
No to się cieszę I wiesz co ? Może to dziwne ale ja nie chcę żeby zrobili jakieś radykalne zmiany wyglądu na forum... tak jest dobrze , wszystko łatwo znaleźć.Zwłaszcza regulamin , który nowi powinni przeczytać hahah.. no ale wielu nie przeczytało i teraz dzięki naszym kochanym moderatorom ich nick się na czerwono wyświetla
no ja tez mialam podobnie na poczatku malo kiedy tu wchodzilam, a teraz nie ma dnia zebym nie weszla choc na 5 minut strasznie fajni sa tutaj ludze i atmosfera jest super a Twoja odpowiedz nie jest wcale chaotyczna, bo wszystko zrozumialam
hehe ;] Kurczę ogarnęło mnie takie rozmyślanie .. ;] Przez pewien okres czasu w ogóle nie wchodziłam na forum .. a teraz wchodzę na nie codziennie.. poznałam tu tylu ludzi... No i tej atmosfery panującej tutaj nic nie zastąpi... ehh. muszę obejrzeć jakąś komedię romantyczną.. mam akurat na takie coś humor wybacz mi chaos tej wiadomości ale dziś inaczej nie umiem