Wróć   TheSims.PL - Forum > Libby
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Libby i rudzielec
Wiadomości odwiedzających od 431 do 440 z 1814
  1. Libby
    08.08.2011 08:56
    Libby
    Ty lepiej myśl nad życzeniami dla D . Myślałam, że dziś idziesz do pracy, skoro mówiłaś, że musisz wcześniej wstać .
    W 11 odcinku Damon jest piękny . Ten odcinek szczególnie utkwił mi w pamięci i jego "Nie, ale uwielbiamy próbować" .
  2. Libby
    08.08.2011 08:47
    Libby
    Shep został porwany jako zakładnik na wymianę. Facet pokazywał na transmisji video ludziom Sheppa, jak Wraith(taki obcy) wysysa z Shepa życie, żeby skłonić ich do oddania takiego typa. W pewnym momencie Ronon się fest wkurzył. Dobre było jak ten typ, którego chciał porywacz coś tam gadał a Ronon ciągle to komentował oparty o ścianę . W końcu facet nie wytrzymał i "czy on musi tutaj być?".
    Na końcu Shep po wielu przejściach i ucieczce był zasuszony jak śliwka. Generalnie nie mogłam na to patrzeć, bo wyglądał jak 90-latek chyba...
    Na szczęście okazało się, że Wraith ma też możliwość zwracania życia i oddał je Shepowi, bo wcześniej mieli umowę, że razem uciekną, ale przy następnym spotkaniu będzie gorąco.
    Podobało mi się, jak chcieli dorwać porywacza i głównodowodząca coś do Ronona a ten na to: "Nic nie obiecuję". Pewnie chętnie by go posiekał . Chtyba chcieli go żywego, Ronon niekoniecznie .
  3. rudzielec
    08.08.2011 08:18
    rudzielec
    jestem na 8 odcinku, dzisiaj bedę oglądać dalej
    do pracy jeszcze nie poszłam, ale w tym tygodniu pewnie jeszcze posiedzę w domu, bo załatwiają w MC gościa od BHP a jego na razie nie ma
    co takiego zrobili z Shepem?
    niech Ronon pomści Sheparda, a co oni sobie myślą!
  4. Libby
    07.08.2011 22:26
    Libby
    Na którym odcinku jesteś? 11 lubię . Te teksty Damona .
    Co do SGA straszny odcinek! Co oni mi z Sheppardem zrobili ... Ronon(czyli Jason) się fest wkurzył. Chciał się mścić za Shepa .
    Jutro już pracujesz? Do której?
  5. rudzielec
    07.08.2011 22:19
    rudzielec
    no ja właśnie skończyłam wampirki oglądać i zaraz idę spać bo muszę wstać o siódmej rano
    także do jutra jak coś
  6. Libby
    07.08.2011 21:35
    Libby
    Ten już odpalił . Coś mi świta, że była tam chyba jeszcze scena, że dłużej gadali za pośrednictwem Nathana, ale mogę się mylić ... Jamie, to ten mały, którego pilnowała .
    No w OTH bardzo lubiłam gościa .
    Sceny w aucie Ci się nie podobały ?
    Długo tu będziesz? Bo ja spadam na moment na Stargate'a z Jasonem, więc za jakieś 45 min. powinnam wrócić .
  7. rudzielec
    07.08.2011 21:30
    rudzielec
    mi ten link odpalił ;o
    http://www.youtube.com/watch?v=ywX-V...eature=related

haha, pamiętam jak mi wiadomość Czekoladuchna przekazywała

jesli chodzi o fotki to zobaczę co będzie lepiej wyglądać na zdjęciach, zdecyduję wtedy które lepsze
  8. Libby
    07.08.2011 21:25
    Libby
    Liczę na to, że będę wiedzieć .
    Podałaś mi nieprawidłowy link .
    No numer się na pewno przyda a nie jak kiedyś musiałam Cię przez Czekoladkę ścigać ...
    Albo zrób dwie wersje: leżącą i siedzącą ...
  9. rudzielec
    07.08.2011 21:23
    rudzielec
    jak się dobrze pokombinuje to wszystko się da
    no nareszcie mamy swoje numery
    av i sygne zmieniłam, ale długo się zastanawiałam co zagości na dłużej w moim profilu

chodziło mi o ten filmik
    http://www.youtube.com/watch?v=ywX-V...eature=related

co do Damona, to zobaczymy
    jakby coś się zmieniło to będziesz wiedzieć na pewno
  10. Libby
    07.08.2011 21:18
    Libby
    Ja Eddiego widziałam kiedyś 3 lub nawet 4 razy w Cenie Zemsty z Chuckiem Norrisem i wtedy mi się bardzo podobał. Świetnie tam wyglądał .
    Co do Damona to jeszcze wszystko przed Tobą . Też mnie wkurzał niesamowicie. Byłam bardzo za tym, żeby Stefan go ukatrupił, wysuszył itd. a w pewnym momencie mi się odmieniło. Nawet nie wiem kiedy go tak pokochałam a nigdy mi się nie zmienia, jeśli ktoś mnie wkurza .
    Która druga scena? Golas na tylnym siedzeniu, czy jak w czwórkę w aucie siedzieli i taki zonk Owena ? Uwielbiam tę scenę !
    Sms od Ciebie odebrany .
    A z fotami działaj . Może znajdziesz coś nowego i lepszego, ale póki co siedzący Gerry chyba się najbardziej nadaje. Fota leżąca trochę mała i trochę mało możliwości, chociaż jak dobrze pokombinować...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:24.