Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 431 do 440 z 781
  1. ddo bwayo
    11.12.2009 22:19
    ddo bwayo
    Ahahahah xDDD
    Ja jak byłam mała to śniło mi się, że latałam z przyjaciółką po moim mieszkaniu na miotłach:>
  2. Sandy
    11.12.2009 22:17
    Sandy
    Hahaha ;D xD Ten drugi sen genialny xD
    Mi się raz śniło że mieszkałam w Schönbrunn'ie (pałac w Wiedniu) tylko, że on nie był żółty, a brązowy. Powiedziałam komuś żeby powiększył mi łazienkę. Szłam korytarzem i nagle takie wypowiedzenie myśli na głos: "Zjadłabym coś...". A tu pojawia się mój kolega w stroju kelnera i pyta czego bym sobie życzyła XD Ja powiedziałam jakąś potrawę, przy której przyrządzaniu strasznie się namęczyć trzeba, a on to wszystko zapisywał. No i jak chciał iść to przyrządzić to ja do niego: "Hej, to był tylko żart, lepiej zagrajmy w szachy". I wtedy okazało się, że jestem biedna i mieszkam w takim małym, jednopokojowym domku, a ten kolega jest moim panem (tak jak szlachta w średniowieczu) i wręcza mi akt własności do czegoś. I weszłam z mamą do dość dużego domu i strasznie się ucieszyłam bo były tam 4 łóżka. I mówię do mamy: "Wreszcie nie musimy spać razem!" XD
  3. ddo bwayo
    11.12.2009 22:06
    ddo bwayo
    To ja miałam takie sny:
    1. Miałam małego braciszka i podczas kąpieli go udusiłam i mama powiedziała, że nic się nie stało, a później nagle się odrodził i chodziłam z nim wszędzie xD
    2. mama ni z tego ni z owego zaczęła do mnie mówić ' ale nie używaj tego kremu, bartek właśnie mi powiedział, że takie malowanie nie szkodzi, więc maluj się ale tak na jasno bym mogła gotować obiad'
  4. Sandy
    11.12.2009 22:02
    Sandy
    XD
    Naruto już nigdy nie będzie tym samym
    Mi się śnił ostatnio Elias (kolejny kumpel Kurta). Ogólnie on ma taką śniadą skórę i ciemnobrązowe włosy, prawie czarne. No i śniło mi się, że moja klasa 4c była na tygodniu sportowym w górach z 5c. Mogliśmy robić co chcemy i wiem, że czekałam na autobus i jak podjechał na przystanek to się zapalił o.O Wróciłam do hotelu, a tam ogłoszenie wyników konkursu. I Larissa i Fanny z mojej klasy wygrały konkurs osób jedzących najwięcej czekolady. A ja wygrałam w kategorii osób jedzących najmniej xD No i wtedy pojawił się Elias, który przefarbował włosy na blond. I taki tekst:
    E: Blondyni (+blondynki) są tacy głupi...
    Ja: Ej, masz coś przeciwko blondynom (i blondynkom)?
    E: Nie, przecież sam jestem blondynem -.-"
    Tak, wiem, że to całkiem bez sensu xD

EDIT: Po niemiecku jak powiesz "Blonden" to od razu wiadomo, że chodzi o ogół. I o dziewczyny i chłopców ^^ A to mi się śniło po niemiecku.
  5. ddo bwayo
    11.12.2009 21:54
    ddo bwayo
    Był 6.12 (śniło mi się to z 5.12 na 6.12) szłam koło szkoły 158 i okazało się, że był w niej magnificon, no to wchodze tam z friend i pytam za ile bilety, to oni, że 5 zł. Kupiłyśmy i poleciałam od brata pożyczyć sobię 100zł, no i miałam 120zł na gadżety. Dostałam od koleżanki sms-a, żebym napisała do kogoś tam sms'a to dostane cośtam albo kwiaty, no ale stwierdziłam, że po co mi, i napisałam, że jestem na magnificonie. Wchodzę tam no i jest jakiś pokaz, to sobie siadam a tam była jakaś tłusta baba przebrana za Naruto o_o , i później inny naruto, no i się skapłam,że jest 22.17 więc się zebrałyśmy i o 22.18 już byłyśmy w domu, mama coś tam czemu tak późno a ja przeprosiłam i się obudziłam xD
  6. Sandy
    11.12.2009 21:51
    Sandy
    Opowiedz jakiś ;D
  7. ddo bwayo
    11.12.2009 21:50
    ddo bwayo
    Ehehe Ja ostatnio mam strasznie głupie sny :<
  8. Sandy
    11.12.2009 21:49
    Sandy
    Taaa... w ogóle śnił mi się dzisiaj Stephan. Dziwny sen - moja siostra poszła do niego i powiedziała, że musimy pogadać. I on tak podchodzi do mnie i: "Przepraszam nie mam teraz czasu, spieszę się". A ja w ogóle taka zszokowana "Ok, nie ma sprawy". Później byłam w szkole, która wyglądała jak jakaś galeria handlowa i okazało się, że moja siostra powiedziała mu, że mi się podoba. Jak się obudziłam to wiem, że byłam na nią strasznie złą xD
  9. ddo bwayo
    11.12.2009 21:46
    ddo bwayo
    Nieee! Odezwie! Mówię Ci to!
  10. Sandy
    11.12.2009 21:37
    Sandy
    Wtedy z kolei on się do mnie nie odezwie, bo będzie taki jak ja i zostanę starą panną xD Po 50 latach wspominania dziwnych spotkań pod jemiołą i przypadkowych wpadnięć na siebie może by się coś zaczęło... xD

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:52.