Konwersacja Pomiędzy Iminashi i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 4461 do 4470 z 4596
-
Tusia: 'debilna Inko źle napisała -.-. Dzięki :* Zaraz Cie jeszcze wykorzystam xdd
-
Konwersacja inko-czan - tuśa do inko-czan - tuśa ^.^
take photos i listen to (the) music.
-
Nom, czy w ogóle taki związek na forum komuś się przydaje? Wydaje się, że masz ślub z użytkownikiem, który jest chłopakiem, a w rzeczywistości to jakiś żul xD
Ale miło jest od kogoś usłyszeć komplement, nawet jeśli nie masz bladego pojęcia kto to zrobił ^.^
-
Tusia: 'No ja też takim zazdroszczę, jak ja bym takie tylko miała to bym z radości skakała'
Srutu tutu gacie z drutu, ale macie rozmowy ;/
-
Oh, ale zawsze trzeba mieć nadzieję...
Ja zazdroszczę takim ludziom, którzy mają tylko takie problemy, jak związek na forum :/
-
Tusia: 'Pewnie nie można, mojej 'miłości' też nie można pewnie tak nazwać...ale ja go tak luuubie ;< Czemu to się zawsze tak musi układać?! Czemu zawsze, na każdej wycieczce cierpie ?:<'
-
O nie ;<
To smutne, ja jeszcze nigdy nie byłam nieszczęśliwie zakochana, jeśli miłość w moim wieku w ogóle można nazwać miłością...
-
Tusia: ' Nieszczęśliwie zakochana. Uwaga: długa historia, chyba. No więc czasami coś tam powie, raz na miesiąc powie coś czy kasę pożyczy, ale jakieś dłuższe rozmowy to nie. Jest strasznie fajny, a co gorsza długo trwa ma miłość bo od września, nieszczęśliwie zakochana ja... no ale najgorsze to ,że zaraz gim i się z nim rozstanę pewnie na dobre... goodbye my love . Mały uśmiech w moją stronę, czuję się cała w skowronkach, ale on nic nie znaczy! Wiem, jaka dziewczyna mu się podoba , wiem co jest między nimi, kiedy i jak... wiem wszystko chyba o nim, a on nawet nie wie jak mam na imię. Prawię, że nie wie, że ja istnieje... .'
-
A co ty masz Tusiu?
Powiedz jej, że jestem ciekawska xD
-
Tusia : 'Lepsze to, od tego co mam ja...'
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:59.