Wróć   TheSims.PL - Forum > Sandy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Konwersacja Pomiędzy Sandy i ddo bwayo
Wiadomości odwiedzających od 441 do 450 z 781
  1. ddo bwayo
    11.12.2009 21:35
    ddo bwayo
    Nie jesteś sama, kiedyś znajdzie się taki szczęśliwiec który Cię pokocha na zabój!
  2. Sandy
    11.12.2009 21:34
    Sandy
    Oj tam, ja i tak już przywykłam do faktu, że nie mam szans u chłopaków, którzy mi się podobają. Po prostu ja nie mam śmiałości nawet żeby się przy nich odezwać, a co dopiero nawiązać lepszy kontakt
  3. ddo bwayo
    11.12.2009 21:32
    ddo bwayo
    Myślałam, że mówisz o Kurcie Cobainie XD
    Lepiej nowy obiekt znajdź, bo jak zerwą to pewnie też nie będzie od razu chciał innej dziewczyny :[
  4. Sandy
    11.12.2009 21:30
    Sandy
    Taa... ja serio nie wiem co o nim myśleć. Robi się coraz bardziej podobny do Kurta (pod względem perwersyjności). Ale Kurt jest 2 lata starszy od większości z klasy, bo 2 razy nie przeszedł. I muszę go lubić bo może stać się moją przepustką do Stephana (był z nim wcześniej w klasie). Tyle że z nim jest akurat problem (tzn. ze Stephanem). Bo ten młody, blondwłosy bóg ma dziewczynę. A ona z kolei jest osobą, która... no przemiła jest. Jeśli nawet za dobrze jej nie znasz to i tak ją lubisz. Więc albo poczekam aż ze sobą zerwą, albo znajdę sobie nowy obiekt uwielbienia XD
  5. ddo bwayo
    11.12.2009 21:22
    ddo bwayo
    oO dziwny koleś.
  6. Sandy
    11.12.2009 21:21
    Sandy
    Tak, ale to nie upoważnia go do bycia wrednym. W sumie z całego grona osób-które-wiedzą mnie najbardziej się czepia. Np. przy Larissie jest potulny jak baranek. Na początku, jak jeszcze się dobrze nie znaliśmy to był miły. Czasami trochę przeginał, ale to były takie drobne rzeczy. Poza tym... on jest strasznie perwersyjny. Ostatnio nawet nie byłam pewna czy powinnam się do niego przyznawać, kiedy szliśmy w czwórkę ulicą, a on włożył sobie rękę w... bokserki.
  7. ddo bwayo
    11.12.2009 21:16
    ddo bwayo
    Ahhh. No ale przynajmniej wam ufa!
  8. Sandy
    11.12.2009 21:11
    Sandy
    Nie raczej. Ogólnie to na początku miało być, że jest Bi, dopiero potem wyznał nam prawdę.
  9. ddo bwayo
    11.12.2009 21:09
    ddo bwayo
    Szkoda :< No ale przynajmniej dobrze, że trzymacie go w tajemnicy, i aż zżera mnie ciekawość.. jego rodzice o tym wiedzą?
  10. Sandy
    11.12.2009 21:07
    Sandy
    Aż taki ładny to nie jest Wiedzą o tym wszystkie dziewczyny z klasy oprócz mojej ex-najlepszej przyjaciółki i grupy A (w skład wchodzą Alex, Anika, Anja, Aylin). No i oczywiście żaden z chłopców tego nie wie.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:09.